Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad

  • Buitenbad
  • Peuter-/kleuterbad
  • Glijbaan

Neem tijdens de warmere dagen een verfrissende duik in ons verwarmde openluchtzwembad. Waag een sprong van de duikplank, roetsj van de glijbaan, trek op het gemakje een paar baantjes of beleef samen met uw dreumes uren waterpret in het speciale kleuterbadje. Naast het zwembad bevindt zich een zonneweide. Hier kunt u genieten van het zonnetje terwijl u de kids in de gaten houdt of eindelijk eens de tijd neemt om een goed boek te lezen. Heeft u zin in een beetje actie? Speel dan een potje beachvolleybal op de speciaal daarvoor aangelegde velden op de prachtige zonneweide.

Het openluchtzwembad is geopend van begin mei tot half september. Wanneer het zwembad gesloten is, kan gebruik worden gemaakt van het zwemparadijs van Hunzedal.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het zwembad van Hunzedal momenteel gesloten.

Openingstijden openluchtzwembad

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.