Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

In hartje Drenthe, aan de flanken van de Hondsrug, vindt u Hunzepark. Het vakantiepark bevindt zich in een heuvelachtig en bosrijke omgeving, waar u optimaal kunt genieten van de Drentse gezelligheid. Op en rondom Hunzepark is veel te beleven. De waterrijke omgeving biedt volop gelegenheid om te vissen, kanoën en te varen. Ook op het droge land zijn er voldoende sportieve bezigheden. Wedstrijdjes voetballen op onze trapveldjes, lekker tennissen op de tennisbaan of ontspannen golfen op de golfbaan. Niet alleen op het park is veel te doen, ook de Drentse omgeving leent zich uitstekend voor leuke dagjes weg. Wandel door de prachtige omgeving, bezoek de eeuwenoude hunebedden of maak mooie fietstochten door de Drentse bossen. Op Hunzepark geniet u van rust, ruimte, sfeer en volop gelegenheid om actief bezig te zijn, de ideale combinatie voor volop vakantiegevoel! Vier uw vakantie op Hunzepark in uw eigen caravan, tent of huur safaritenten, chalets of groepsaccommodaties op ons vakantiepark in Drenthe.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.