Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Hunzepark is gelegen in Gasselternijveen, een dorpje in de provincie Drenthe. De omgeving van dit vakantiepark heeft veel te bieden, van prachtige bossen en natuurgebieden tot leuke uitstapjes in de buurt. Hunzepark bevindt zich middenin de Hondsrug, een uniek natuurgebied dat vanaf Emmen tot aan Groningen loopt en is ontstaan in de laatste IJstijd. De Hondsrug bestaat uit een uniek landschap van vennetjes, heide, esdorpen, grafheuvels en hunebedden en de sporen van de geschiedenis zijn hier nog goed te zien. Op de Hondsrug vindt u een uitgebreid netwerk van fietspaden, bospaden, zandpaden, keienpaden en ruiterpaden. U kunt dus zelf kiezen hoe u dit prachtige gebied gaat verkennen.

Naast de Hondsrug telt Drenthe drie Nationaalparken en talloze prachtige natuurgebieden. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de natuur in Drenthe. Gaat u liever iets actiefs doen? Ook dat is mogelijk. In de omgeving van Hunzepark vindt u talrijke leuke uitjes voor de hele familie.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.