Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Verhuur

  • Fietsenverhuur
  • Stepverhuur
  • Kanoverhuur

Op Hunzepark zijn er verschillende verhuurmogelijkheden voor een actieve dag in de Drentse natuur. Ontdek de prachtige omgeving op de fiets, met de step of vanaf het water met de kano. De keuze is aan u!

Fietsverhuur

Drenthe is bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen. Zo ontdekt u op een actieve manier al het moois wat deze provincie te bieden heeft. Op Hunzepark kunt u gemakkelijk een fiets huren, zodat u uw eigen fiets lekker thuis kunt laten staan. Er zijn twee manieren om op Hunzepark een fiets te huren. De eerste manier is om dit direct tijdens het boeken te doen. Wanneer u in het boekingsproces bij de tweede stap uitkomt, kunt bij de sectie extra's het kopje 'Actief' aanklikken. Zo kunt u zelf kiezen wat voor soort en hoeveel fietsen u wilt huren. Het voordeel hiervan is dat de fietsen bij aankomst op het park direct bij de receptie klaarstaan. U kunt ze dus gelijk meenemen naar uw accommodatie. De tweede manier is door dit achteraf op het park zelf te doen. Hiervoor kunt u terecht bij de receptie. Let op: vanaf november tot en met maart kunt u geen fietsen huren.

In Drenthe is er een uitgebreid fietsroutenetwerk dat u langs de mooiste plekjes van de provincie leidt. U bepaalt zelf de route en het aantal kilometers dat u wilt fietsen. De routes zijn dubbelzijdig bewegwijzerd. Uniek aan het Drentse fietsroutenetwerk is dat de vele ANWB bewegwijzerde themaroutes die de provincie rijk is, helemaal in het fietsknooppuntensysteem zijn opgenomen. De bewegwijzerde themaroutes zijn nog steeds herkenbaar aan de zeskantige ANWB routeborden. Fietsknooppuntkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie vanaf € 4,95.

Stepverhuur

Misschien wordt u bij het woordje 'step' wel herinnerd aan uw jeugd, maar u zult zien dat steppen een ideale manier is om de prachtige omgeving van Hunzepark te ontdekken, voor jong én voor oud! Bij steppen gebruikt u andere spiergroepen dan wanneer u fietst en het is minder belastend voor de enkels, knieën en heupen. U kunt het net zo inspannend maken als u zelf wilt. Op Hunzepark huurt u gemakkelijk een step bij de receptie. Probeer het zelf en u zult versteld staan hoe leuk het eigenlijk is!

Kanoverhuur

Hunzepark beschikt over een eigen kanovijver met een ruim aanbod aan 1-, 2-, en 3-persoonskano's. Onze grote recreatieplas is uitstekend geschikt om te kanoën. Ideaal voor tijdens warme dagen!

Prijslijst

<