Eten & drinken

  • À la carte restaurant
  • Snackbar
  • Eetcafé / bar

Het HunzeCafé is een gezellig eetcafé, waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch, diner of gewoon om 's avonds gezellig aan de bar te zitten. Gedurende het seizoen is het HunzeCafé alle dagen van de week geopend. Voor de lunch en het diner hebben wij een leuke menukaart met voor ieder voldoende keuze. Van eenvoudige lunchgerechten tot een heerlijk driegangen diner, lekker en betaalbaar. Bij goed weer kunt u er ook voor kiezen om dit alles op ons mooie terras te nuttigen, met uitzicht over ons mooie park met kanovijver. Maar u kunt ook 's avonds gezellig aan de bar zitten, onder het genot van een drankje en een lekker muziekje ontspannen genieten van uw welverdiende vakantie. Het restaurant is in de wintermaanden gesloten van november tot en met eind maart. U kunt deze periode gebruik maken van de faciliteiten van Hunzedal. Dit is op ongeveer 15 minuten met de auto van Hunzepark.

Haalt u 's morgens liever uw broodjes naar uw "huis"? Dat kan bij Hunzepark ook, want tijdens de vakantieperioden kunt u 's morgens vers gebakken broodjes afhalen bij de receptie.

Menukaart HunzeCafé

 

Groepen vanaf 15 personen

Ook voor groepen is het HunzeCafé een geschikte plek om naar toe te gaan. Een aparte zaal met een eigen bar, bediend worden aan tafel of gewoon gezellig feestvieren in het café, alles kan. Diverse arrangementen in combinatie met actieve programma's maakt het HunzeCafé tot de hotspot van het park. In overleg is het mogelijk om voor uw groep het gehele HunzeCafé tot uw beschikking te hebben, alléén voor uw groep!