Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Snackbar
  • Eetcafé / bar

Het HunzeCafé is een gezellig eetcafé, waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, diner of gewoon om 's avonds gezellig aan de bar te zitten. De openingstijden van het HunzeCafé vind je hier. Voor de lunch en het diner hebben wij een leuke menukaart met voor ieder voldoende keuze. Van eenvoudige lunchgerechten tot een heerlijk driegangen diner, lekker en betaalbaar. Bij goed weer kun je er ook voor kiezen om dit alles op ons mooie terras te nuttigen, met uitzicht over het park en de kanovijver. Maar je kunt ook 's avonds gezellig aan de bar zitten, onder het genot van een drankje en een lekker muziekje ontspannen genieten van je welverdiende vakantie. Het restaurant is in de wintermaanden (van november tot en met eind maart) gesloten. Tijdens deze periode kun je gebruik maken van de faciliteiten van Hunzedal. Dit park ligt op ongeveer 15 minuten met de auto van Hunzepark.

Bekijk de menukaart

Haalt u 's morgens liever uw broodjes naar uw "huis"? Dat kan bij Hunzepark ook, want tijdens de vakantieperioden kunt u 's morgens vers gebakken broodjes afhalen bij de receptie.

Groepen vanaf 15 personen

Ook voor groepen is het HunzeCafé een geschikte plek om naar toe te gaan. Een aparte zaal met een eigen bar, bediend worden aan tafel of gewoon gezellig feestvieren in het café, alles kan. Diverse arrangementen in combinatie met actieve programma's maakt het HunzeCafé tot de hotspot van het park. In overleg is het mogelijk om voor uw groep het gehele HunzeCafé tot uw beschikking te hebben, alléén voor uw groep!

<