Camping

Rust en ontspanning in de natuur, dat is waar kamperen voor staat. En waar kunt u dat beter doen dan in het prachtige landschap van Drenthe? Deze provincie is rijk aan fantastische natuurgebieden en mysterieuze monumenten in de vorm van prehistorische hunebedden. In Drenthe vindt u maar liefst drie nationaalparken en duizenden hectaren aan bos. Natuurliefhebbers, sportievelingen en cultuurfanaten kunnen hier hun hart ophalen. Beleef het zelf tijdens een kampeervakantie op de camping van Vakantiepark Hunzepark!

Staanplaatsen

Op onze camping vindt u drie verschillende soorten staanplaatsen: een standaard staanplaats van circa 100 m², een staanplaats van 130 m² en zelfs een tentenkamp met 5 tenten aan het water, geschikt voor maar liefst 80 personen. Onze standaardplaats is voorzien van een stroomaansluiting van 6 ampère en onze Jagerspad staanplaatsen van 130 m² zijn voorzien van een stroomaansluiting van 10 ampère. Het tentenkamp, dat in elke van de vijf tenten beschikt over 16 veldbedden en een koelkast, is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een voetbalkamp of een schoolreisje en is ideaal voor grote groepen met een beperkt budget.

Faciliteiten

Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf op onze camping vrijblijvend gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Neem eens een verfrissende duik in het buitenzwembad met zonneweide of ga lekker een hapje eten in het sfeervolle HunzeCafé. Zin om een balletje te slaan of een potje te voetballen? Ook dat is mogelijk. Op ons vakantiepark vindt u voetbalvelden en een tennisbaan en voor de golfliefhebbers is er een golfbaan in de buurt. U leest het al: er is genoeg te doen op onze gezellige camping.

Ontdek het zelf!

Ontdek het zelf en kom genieten van al het moois dat de provincie Drenthe u te bieden heeft tijdens een kampeervakantie op de camping van Vakantiepark Hunzepark.

In 2022 is de camping geopend t/m 30 oktober.