Wij zijn open, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. Denk aan faciliteiten die (beperkt) open zijn. Bezoek de pagina met actuele informatie over de coronamaatregelen op onze parken. Daarop zie je welke maatregelen we treffen en wat dat mogelijk betekent voor je vakantie.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.322 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: M Ter Smitten
Datum: 19 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben genoten van het verblijf,

Tips:
Chalet 146 zou ik de verwarmingen schoonmaken ?

Nu de horeca niet open is zou ik adviseren de winkel enigszins uit te bereiden met wat groter assortiment.

We komen graag een keer in de zomer terug.

Met vriendelijke groet, familie ter Smitten

Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Superligging had het chalet, alsof we midden in de natuur logeerde! Langs water. Nauwelijks buren. Op het park was het in onze vakantie week rustig.

Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park als je van rust houdt

Naam: Harrie Koerts
Datum: 19 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De rust. Smorgens wakker worden aan het water en alleen het geluid horen van de eenden en de ganzen.

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Was een fijne uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving. Huisje was wat verouderd, maar prima. Zeker voor de prijs (€156 ex toeristenbelasting voor 4 nachtjes). Verder voor de kinderen niet zoveel te doen (mede dankzij Corona en tijd vh jaar). Wel elektrische fietsen kunnen huren op het park zelf, dat was heel handig!

Naam: Carla Koster
Datum: 18 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Zeer vriendelijk personeel. Meubels, gordijnen en wanden zijn echt aan renovatie toe. Huisje zelf is prima zelfs de bedden liggen uitstekend. Opvallend was dat het huisje super schoon was. Compliment voor de schoonmaak dienst

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

we hebben genoten van het uitzicht
een opmerking: de parkverlichting was niet overal in orde

Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk kunnen vissen.

Naam: Bianca Krijger
Datum: 16 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Heerlijk verblijf gehad, in een mooi huisje in een prachtige omgeving!
Bedankt!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.