Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Hunzepark scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 602 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    7
  • Onderhoud
    8
  • Schoonmaak
    8.1
  • Service point
    8.7
  • Vakantieverblijf
    8.3
  • Zwembad
    8.1

Bekijk 602 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024

Rustige, leuke vakantie park.
Kinderen hebben zich goed kunnen vermaken.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024

Leuk

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: MM Fillekes
Datum: 13 mei 2024

We hebben genoten, vriendelijke ontvangst, goed restaurant.Prachtig en compleet ingerichte chalet.De ruimte en rust op het goed onderhouden park.Mooie en gratis fietsroutes.Komen zeker nog een keer terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Ik heb een paar minpunten; er zijn te weinig en te kleine koelkasten. In de grote koelkast ontbreekt een aantal deurbellen zodat er weinig in kan.
De badkamers zijn niet geventileerd en moeilijk netjes te houden.
Er is onvoldoende controle, een lamp boven de wastafel defect kan gebeuren, alletwee defect betekent niet gecontroleerd

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Paul de Visser
Datum: 11 mei 2024

Heerlijk park met mooi gelegen huisje in een mooie rustige omgeving.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Roy Kalkhoven
Datum: 10 mei 2024

Het huisje was erg warm en dit in de maand mei. Een airco zal zeker wel een mooie optie zijn, vooral met wat zonnepanelen op het dak. Dit zagl ik namelijk bij andere huisjes wel. In de zomer met 30 graden is het waarschijnlijk niet uit te houden op de slaapkamers boven. Voor de rest een erg mooie locatie, hier kom ik graag nog eens terug!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Ons verblijf is prima bevallen. Vond deze vragenlijst niet echt fijn. Er waren meerdere redenen waarom ik een bepaald punt gaf, maar kon maar één antwoord aanklikken. Jammer

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Ideaal park voor stellen die erop uit trekken en van rust willen genieten

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024

Rust, fijne villa, mooie omgeving!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.