Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.665 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 09 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Rust

Naam: Anoniem
Datum: 08 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prima, alleen de badkamer zag er echt niet uit, niet eens een douchewandje. Tuinmubulair was voor 6 personen. We waren met acht. Voor de rest top!

Naam: Anoniem
Datum: 07 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Glamping

Naam: Anoniem
Datum: 07 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Park is netjes onderhouden, woning 162 is wel aan een grote opknapbeurt toe, we misten een schemerlicht of stand in de woonkamer.

Naam: Anoniem
Datum: 07 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi niet te groot park. Jammer van het erg warme huusje. Nu al 33 1/2 graad. Wat zal het dan in de warme zomers van de afgelopen jaren warm zijn. Niet te harden.
Wij hadden een zes persoons huisje (chalet/ blokhut) en vonden de kamer met meubels etc. te klein. Je kon niet met z’n allen op de bank. Als je met zes volwassenen bent is het wua ruimte niet te doen.

Naam: Anoniem
Datum: 07 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

In het huisje zou het fijn zijn als de vuilniszakken al in de prullenbak zitten. Nu moet de gast dit zelf doen op zijn vakantie.

Naam: Gerard van den Akker
Datum: 07 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

De 2 uur wachttijd bederft wel de indruk van het park. Mede ook dat de receptie medewerkers niet op de hoogte waren van de werkzaamheden en ze hun managers niet konden bereiken en ook geen oplossingen hadden.

Naam: Anoniem
Datum: 06 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heel erg goed.
We hadden een safarietent. Oke, dat is kamperen. Maar als er dan op het terras piepkleine kuipstoeltjes staan ipv tuinstoelen, en je bent zelf 1.90 meter. Dan is even lekker voor je tent zitten na een stevige wandel- of fietstocht er niet bij. Dat was wel erg jammer. Volgende keer zal ik hier wel meer alert op zijn vóór het boeken.

Naam: A.E Kalsbeek
Datum: 06 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een heerlijk park om tot rust te komen!

Naam: Anoniem
Datum: 05 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
<