Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.405 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Familie van den Munckhof
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wat een fantastische plek! De safari tenten liggen op een prachtige plek. Erg rustig maar toch de faciliteiten en activiteiten bij de hand. De safari tent was netjes en goed ingericht. Een tip zou zijn twee lekker stoelen maar dat zou het enige zijn wat anders kan. Wie weet tot volgend jaar!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Was een super vakantie op een mooie en rustige plaats . Was de tweede keer da we er waren en zullen nog wel terug komen

Naam: Antoine Jansen
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Park was goed alleen had iets meer speelgelegenheid verwacht voor de kinderen maar ze hebben zich prima vermaakt. Huisje zelf was goed paar dingen niet helemaal schoon maar heb zelf opgelost en gewoon netjes vermeld verder geen problemen mee gehad. Vakantie was prima bevallen op het park.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De ramen van het chalet kunnen maar op een kier open. En dan ook nog eens naar binnen. Als het de hele dag meer dan 30 graden is geweest, wil je de ramen s avonds goed open kunnen zetten om een beetje te kunnen luchten. Doordat de ramen naar binnen openen, kon het rolgordijntje ook niet goed dicht.
De tweede vakantieweek werden wij door een groep ingesloten. Deze groep had links, rechts en tegenover ons een chalet gehuurd. Dit had veel invloed op onze vakantiebeleving.
Voor de rest was alles prima en daarom een dikke acht!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Erg fijn en goed, we vonden het erg jammer dat we weer naar huis moesten!! Villa, kleinschaligheid, rust en privacy was erg fijn.

Naam: Lujet Heijne
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Hunzepark is een heerlijk park om tot rust te komen en te genieten.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Een rustig verblijf gehad in het villapark. Mooie villa, fijne tuin. Jammer dat de recreatieplas alleen is om te vissen en te varen. Met warm weer moet je nog een stuk rijden om te zwemmen. Het buitenbad is dan vol.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was een fijne vakantie!
Wij genoten van de rust in het park en de kleinkinderen hebben zich fantastisch geamuseerd in het mooie zwembad.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Als goed bedankt.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
<