Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.582 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk rustig verblijf in het groen, mooie omgeving en een luxueus, ruim verblijf. We hebben het fijn gehad

Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijn park voor gezinnen met iets oudere kinderen. Uitdagende activiteiten door HunzeOutdoor.
De safaritent was fantastisch! Mooi ingericht, heerlijke douche en in zeer goede staat van onderhoud. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Kleine puntjes ter verbetering: extra verwarmimgsmogelijkheden tijdens koude nachten, comfortabele zitmogelijkheden in de tent of op de veranda (bijv loungebank, verstelbare stoel), haakjes in de tent voor jassen.

Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima verzorgt, mooie nieuwe stacaravan en behulpzame medewerkers.

Naam: Els Buil Bruna-Kupers
Datum: 11 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Dit was onze tweede keer op Hunzepark en we hebben genoten. Het weer was helemaal niks, maar het gezelschap maakte heel veel goed.

Naam: Wimkje
Datum: 11 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Geweldig rustig park. Splinternieuwe accommodatie heerlijk.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijne chalet op een mooi plekje op het park. Vooral genoten van denaturalisatie in en om het park, o.a. door huur van een kano.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Netjes en lekker rustig. Was alleen lastig warm te krijgen, miste verwarming in de slaapkamer

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ons verblijf was helaas te kort (we zijn maar een weekend geweest) maar erg goed bevallen. We komen zeker een keertje terug !

Naam: Chris
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooie plek in een mooie bungalow met uitzicht vanaf de “berg”.

Naam: Marcel Stoopen
Datum: 08 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

We hadden vooral s nachts erg veel last van het geluid van de ganzen, en overal op het gras lag de poep.

Wij hebben een heerlijke week gehad, ondanks het mindere weer.