Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Hunzepark scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1.888 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Anoniem29 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

wij moesten in een vakantiehuis omdat we ons huis verkocht hadden maar we hebben toch erg genoten van ons verblijf op Roompot.

Jacques Stols29 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi park om de vijver heen gebouwd met mooie uitzichten.

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Was prettig en lekker rustig op de canadese gansen na die gingen dag en nacht te kee

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een prima midweek gehad en voor herhaling vatbaar.

Oswald Bohm17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben genoten van ons chalet wat netjes en redelijk comfortabel was. Mooi uitzicht ook. Heerlijk gefietst en gewandeld in de omgeving

S. Visser17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het huis wenakker is echt aan het vervallen, waterschade, schimmel, douchputjes zitten niet vast. Het huis moet echt opgeknapt worden.
Dit is het 3 de jaar dat we het huis huren, als het niet opgeknapt word weet ik niet of we het volgendjaar weer gaan boeken

D de la Parra17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn door de ruime opzet en mogelijkheden om groot huis te huren voor familie feest

Pj Bout09 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

keurig waren ook keurig gebeld hoe laat wij aan kwamen we hadden op de zelfde dag geboekt en waar we de sleutel konden pakken en precies geschreven hoe we bij onze chalet konden komen klopte allemaal precies

Anoniem06 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Fijn en leuk gelegen chalet, goede bedden en mooie bad- en doucheruimte.

Anoniem02 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Chalet was schoon, maar de randen en richels (plinten) niet en hier en daar spinrag (hoog)
We misten in de keukenuitrusting een soeplepel en een broodmes.
Poot salontafel zat los en eetkamerstoelen was de zitting stuk.
Douchedeur sluit moeilijk.
Parkcentrum was gesloten, receptie alleen bij aankomst en vertrek open.
Allemaal niet super hinderlijk, maar net niet af.
Anders was het zeker een negen of tien geworden want we hebben enorm genoten van de rust en het uitzicht over het water!