Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Hunzepark scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 499 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    7
  • Onderhoud
    7.9
  • Service point
    8.5
  • Vakantieverblijf
    8.2
  • Zwembad
    7.9

Naam: Tineke Kramer
Datum: 19 februari 2024

Super verblijf gehad de Mevr van de aankomst was super aardig echt een toppen

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Maria Pia Scassi
Datum: 19 februari 2024

The park is lovely, The house nice and simple but the beds are extra small, not confortable mattress comparing with other vakantie parks in the Netherlands.
It is very strange that during our stay the barrier to enter the car to the house was closed, We have to carry our groceries daily under the weather , all out staff for check out to the parking slot. Very denigrating to do so under the rain.
Because of this we left one day in advance.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    5
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Bert Nijhoff
Datum: 09 februari 2024

Prima voor ons. Geen extra’s nodig. Gewoon genieten

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Stefan Pince van der Aa
Datum: 06 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 februari 2024

De vriendelijkheid van de receptie medewerker

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Rian Verweij
Datum: 03 februari 2024

Heel fijn.
We hebben beide een invalide parkeerkaart en zijn door Hennie Kuipers naar alle tevredenheid geholpen.
Het huisje was fijn en compleet, wij hebben genoten.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Peter Bos
Datum: 02 februari 2024

Lekker huisje modern goede bedden en keuken

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: A.C. Lokker
Datum: 02 februari 2024

We hebben tijdens het verblijf op het Vilapark Hunzedrôme een fantastische week gehad. We troffen het heel goed met het weer van 26 jan. tot 2 febr. Ge fietst en gewandeld en natuurkijk Kamp Westerbork bezocht. De villa waarin we ons verblijf hadden was grote klasse. We voelden ons er gelijk thuis toen we er binnen stapte. Kortom, een fijne week gehad.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: John Kooistra
Datum: 30 januari 2024

Fantastisch weekend gehad. Huisje 43 was heel netjes en ruim. Heel rustig op het park gezien de periode. Ruim opgezet park. Netjes en schoon. Medewerkers zeer vriendelijk . Echt aanrader

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.