Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.782 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Jacqueline Vierhoven
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De woning ook goed controleren op spinrag en gordijnen zaten veel vieze vlekken in. Dit toont niet fris. Ook was de woning vrij muf qua geur bij aankomst. Misschien wat texielspray gebruiken dag van aankomst van de gasten?

Naam: Ingrid
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Naam: R Veenstra
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie

Wij hebben een zeer prettig en fijn verblijf gehad de plek voor volgend jaar is al geboekt. Misschien wel 1 tip meer wasmachine op het kampeer veld 1 is wel wat weinig.

Naam: M Van Bavel
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een geweldige vakantie gehad en het enorm naar ons zin gehad. Er zijn genoeg faciliteiten in het park en in de omgeving can het park. Zeker voor herhaling vatbaar

Naam: Carla Winkel
Datum: 25 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Hebben geen minpunten, hoewel we de kaart qua eten wel wat uitgebreider hadden willen zien. Meer keuze en evt wat toevoegingen qua lunch opties
Wat we hebben gehad was iig goed van smaak en ruim voldoende

Mvg Carla Winkel

Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Heel fijn park. Kinderen hebben zich goed vermaakt. Mooie plek en fijne mensen om ons heen.

Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prima park en chalet. Alles netjes en was na 23 uur stil op het park ondanks de groepen.
Jammer alleen van ons uitzicht, wat niet vermeld stond op de site. Het zwembad en kleedhokjes zijn wel toe aan een opknapbeurt. Het winkeltje stelt echt niets voor, assortiment is heel minimaal.
Rustig en klein park, leuk voor een weekje.

Naam: Marga Westerop
Datum: 24 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prachtig open park rond waterpartij met ruige activiteiten voor kinderen en meer dan fantastisch zwembad

Naam: Mirjam Leeuwenkamp
Datum: 24 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Roompot hunzepark is een leuk kleinschalig park. Wij hebben het er erg naar ons zin gehad. Maar verwacht geen uitgreide animatie programmas en een koos konijn want die zijn er niet (vonden wij niet erg) prima huisjes leuk gelegen aan het water. Die van ons had helaas wat (gemelde) gebreken en de tuin had helaas achterstallig onderhoud. Zwembad is leuk en groot genoeg, kinderen hebben er veel plezier gehad, zeker op de duikplanken. Park wordt goed onderhouden en ziet er gezellig uit. Voor herhaling vatbaar.

<