Speciaal voor kinderen

  • Speeltuin(en)
  • Koos Konijn
  • Recreatieprogramma
  • Speeltoestellen

Hunzepark is een echt familiepark waar niemand zich zal vervelen, ook de kleintjes niet! Op ons park vindt u verscheidene voorzieningen en activiteiten speciaal voor onze jongste gasten. In onze speeltuin en de diverse speeltoestellen die over het park verspreid staan zullen zij zich absoluut vermaken. Ook onze recreatieplas biedt volop mogelijkheden voor waterpret. Hier kunnen zij ongestoord spetteren en spelen.

Recreatieprogramma

Onze kleine gasten kunnen tijdens de vakantieperiodes deelnemen aan een uitgebreid recreatieprogramma. Ons recreatieteam staat voor de kids klaar met leuke activiteiten, zoals klimmen, een stormbaan bestormen, knutselen, en een sport en spel middag. Deze activiteiten vinden voornamelijk in het weekend plaats. Kijk voor meer informatie over de activiteiten in onze agenda.

Bekijk de agenda

 

Koos Konijn

Het vrolijke konijntje Koos is de officiële mascotte van Hunzepark. Koos Konijn zorgt iedere morgen voor een wake up route over het park. Koos Konijn houdt van een heleboel dingen! Hij vindt het bijvoorbeeld heel erg leuk om te kijken naar welke knutselwerken jullie knutselen, om op de foto te gaan met de kinderen op Hunzepark en gekke dingen te doen. Lekker knutselen, spelletjes doen, de Roompot vakantiedans dansen of samen koekjes bakken. In de avond is het tijd voor een feestje en gaan we los in de minidisco! Wilt u meer weten over Koos Konijn? Bezoek dan alvast zijn website!

Bekijk de website van Koos Konijn