Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Borger

Even helemaal ondergedompeld worden in de Drentse oer-natuur, leuke pittoreske dorpen bezoeken, lekker sportief bezig zijn of gewoon genieten in een vakantiepark in Borger. Bij een verblijf op Hunzepark kan dat allemaal, want het vakantiepark bevindt zich op een prachtige locatie met veel mogelijkheden zowel op het park als daarbuiten. Het bungalowpark in Borger ligt in een bosrijke en waterrijke omgeving en heeft verschillende typen accommodaties. Daarbij zijn er uitgebreide faciliteiten waardoor het voor iedereen een geweldige bestemming is. Zelfs als u met een grote groep bent heeft dit vakantiepark verschillende mogelijkheden. Drenthe heeft sowieso in ieder seizoen de vakantieganger veel te bieden.

Voor ieder reisgezelschap een passende accommodatie

Op het park zet de natuurlijke sfeer zich gewoon door. Het vakantiepark is ruimtelijk opgezet en sommige accommodaties liggen ook aan het water. De meeste accommodaties zijn vrijstaand. Dit vakantiepark in Borger heeft behalve blokhutten, chalets en villa’s ook speciale groepsaccommodaties. Hier kunt u terecht met maximaal 40 personen. De andere accommodaties zijn voor maximaal 8 personen. Als u liever wilt kamperen, dan kan dit ook. Op vakantiepark Hunzepark zijn namelijk ook kampeerplaatsen met verschillende voorzieningen voor de campinggasten. Ook de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat u hier een heerlijke tijd kunt doorbrengen.

Bekijk de accommodaties

Hunzepark: actief bezig zijn of lekker relaxen

De uitgebreide faciliteiten van het bungalowpark in Borger maken het verblijf nog leuker. Er zijn bijvoorbeeld verschillende eetgelegenheden, zoals het restaurant of de snackbar. Speeltuinen, tennisbanen en andere sport- en speelvelden zorgen voor de sportieve mogelijkheden. Hunzepark heeft een buitenbad en natuurbad. Hier kunt u niet alleen zwemmen maar ook kanoën. De kano kunt u huren op het park. Daarnaast zijn er nog andere waterrecreatie mogelijkheden, zoals vissen. Blijft u liever op het droge? Dan is er ook nog beachvolleybal, jeu-de-boules en tafeltennis. Er is tevens een golfbaan vlakbij de vakantieparken in Borger. Lekker even relaxen kunt u natuurlijk ook bij de accommodatie. Met een goed boek of even van de gratis wifi gebruik maken die u bij de accommodaties heeft en lekker even het krantje lezen.

Bekijk de faciliteiten

Wat is er allemaal te doen bij de bungalowparken in Borger?

Als u zin heeft om er een dagje of een paar uurtjes op uit te trekken dan heeft u een ruime keuze. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. De kinderen zullen vast graag naar het attractiepark Slagharen willen of Wildlands in Emmen. Toch zullen ze ook genieten van het Museumdorp Orvelte of het bijzondere Boomkroonpad met de mooie uitzichten. Ook het Zeemuseum Miramar in Vledder wat een goed beeld geeft van het leven in zeeën en oceanen zullen ze vast en zeker leuk vinden. Op het vakantiepark kunt u ook (elektrische) fietsen huren of een bolderkar en de indrukwekkende hunebedden gaan bekijken of het Hunebedcentrum bezoeken. De vele fiets- en wandelpaden brengen u ook nog naar andere mooie plekjes. Bent u graag actief in de vakantie? Er zijn outdoor mogelijkheden genoeg in deze regio.

Ontdek de omgeving
<