Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis Drenthe

Een vakantiehuisje in Drenthe omringd door een uniek landschap met vennetjes, heide en hunebedden. Dat is precies wat u van vakantiepark Hunzepark kunt verwachten. Het is gelegen middenin de Hondsrug, een schitterende en kleurrijke omgeving die ieder seizoen weer nieuwe prachtige plaatjes biedt. Daarbij heeft u bij een verblijf in deze vakantiehuisjes in Drenthe veel opties als het gaat om leuke dingen doen. Zowel op Hunzepark als daarbuiten zijn er verschillende mogelijkheden. Het is een heerlijke plek voor de cultuurliefhebber, de sportieve vakantieganger en voor iedereen die van een mooie natuur houdt. Ook als gezins-, of groepsvakantie is een vakantiehuis in Drenthe een uitstekende keuze.

Welk type vakantiehuis in Drenthe?

Als het gaat om vakantiehuizen in Drenthe heeft u op Hunzepark de keuze uit verschillende typen accommodaties. Er zijn blokhutten, chalets en villa’s. Deze accommodaties zijn geschikt voor vier tot acht personen. Bent u met meer personen dan kunt u ook voor een groepsaccommodatie kiezen die ook geschikt zijn voor mindervaliden. Deze groepsaccommodaties zijn voor maximaal 40 personen. Alle accommodaties zijn vrijstaand en van alle gemakken voorzien. Daarbij heeft u in de accommodaties gratis wifi. Wilt u liever kamperen? Dat kan ook op Hunzepark. Er zijn verschillende typen staanplaatsen. Ook bestaat de mogelijkheid voor een tentenkamp voor maximaal 80 personen. Dit tentenkamp is rustig gelegen aan het water.

Bekijk de accommodaties

Er is altijd wat te doen

Op het park zijn voldoende faciliteiten die het verblijf aangenamer maken, zoals een minimarkt, diverse eetgelegenheden of de wasserette. Ook voor de campinggasten zijn er voldoende faciliteiten die het kamperen comfortabeler maken, zoals gratis warme douches, baby wasgelegenheden en wascabines. Op het park vindt u ook sport- en speelvelden, zoals tennisbanen. De grote recreatieplas biedt mogelijkheden voor verschillende soorten waterrecreatie, zoals vissen, kanoën of zwemmen. Voor de kinderen zijn er verschillende speelplekken met leuke speeltoestellen. Niemand hoeft zich dus bij het vakantiehuisje in Drenthe te vervelen. Geen kano of fiets meegenomen? Geen probleem, die huurt u gewoon op het park, net zoals een bolderkar.

Bekijk de faciliteiten

Een zeer gevarieerd aanbod aan uitstapjes

Behalve de vele mogelijkheden die u op het vakantiepark heeft, zijn er ook in de omgeving van het park veel leuke plekken te ontdekken. Via de vele fietsroutes en wandelpaden kunt u al een groot deel van de fraaie omgeving zien. Wilt u sportieve activiteiten ondernemen die iets uitdagender zijn? Dan is HunzeOutdoor misschien een optie. Als het gaat om dieren-, speel- of attractieparken, dan is deze regio goed vertegenwoordigd. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het attractiepark Slagharen of de Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Maar ook het Boomkroonpad in Boswachterij Gieten Borger is erg leuk. Uw vakantiehuisje in Drenthe ligt in de driehoek van Groningen, Emmen en Assen wat stuk voor stuk mooie steden zijn. Hier kunt u lekker winkelen of een terrasje pakken. Natuurlijk is het leuk om tijdens een verblijf in Drenthe ook de Hunebedden te bezoeken. Het hunebeddencentrum ligt niet al te ver weg. Musea genoeg in de omgeving. Bezoek ook eens het bijzondere Museumdorp Orvelte.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.