Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiebungalow Drenthe

Een prachtige omgeving, unieke bezienswaardigheden en gezellige dorpjes: Drenthe is een geweldige vakantiebestemming. Deze provincie is erg in trek onder zowel gezinnen met kinderen, senioren en groepen vrienden. In de buurt van hoofdstad Assen, in het noorden van Drenthe ligt in het dorpje Gasselternijveen Hunzepark. Huurt u hier een vakantiebungalow Drenthe heeft u gegarandeerd een geweldige vakantie!

Vakantiebungalow in Drenthe

Vakantiebungalows Drenthe op Hunzepark boekt u snel en voordelig. Op het park kunt u kiezen uit verschillende accommodaties. Zo zijn er chalets, villa's en voor de grotere groepen zijn er speciale groepsaccommodaties. Deze zijn geschikt voor groepen tot wel 40 personen! Een vakantiebungalow Drenthe is van alle gemakken voorzien en ligt op een prachtige stukje grond. Hunzepark wordt opgedeeld door allerlei prachtige waterpartijen en stukken bos. U bevindt zich echt midden in de prachtige natuur van Drenthe!

Zoek en boek uw vakantie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.