Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Borger

In de driehoek Assen, Stadskanaal en Emmen ligt een prachtig Drents gebied. Hier kunt u in alle seizoen genieten van een heerlijke vakantie in Borger. Het is een ideale omgeving voor leuke dagjes uit. Heerlijk wandelen of een fietstocht maken in de Drentse bossen, de Hunebedden bekijken of een van de vele musea bezoeken. Ook vindt u in deze omgeving veel leuke plekken voor de kinderen. Vakanties in Borger zijn een ideale keuze voor een vakantie voor het hele gezin. Behalve de sportieve vakantieganger komt de rustzoeker hier ook volledig aan zijn trekken, u kunt lange wandelingen maken zonder iemand tegen te komen. Maar als u liever de gezelligheid opzoekt zijn er ook ruim voldoende pittoreske dorpen of mooie steden in de directe omgeving.

Kleine, grote en hele grote accommodaties

Hunzepark is ruim opgezet in een natuurlijke omgeving. Het heerlijke buitenbad en natuurbad geeft veel mogelijkheden voor waterrecreatie. Behalve zwemmen, zonnebaden, beachvolleybal of kanoën, zijn er ook vismogelijkheden. Sommige accommodaties zijn ook gelegen aan het water. Er zijn verschillende typen accommodaties, zoals blokhutten, villa’s en groepswoningen en er bestaat ook de mogelijkheid om te kamperen. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor maximaal 40 personen, de andere accommodaties zijn voor 4 tot 8 personen. Natuurlijk zijn alle accommodaties van alle gemakken voorzien en heeft u ook gratis wifi in uw accommodatie tijdens deze vakantie in Borger.

Bekijk de accommodaties

Heerlijk genieten van de omgeving of het vakantiepark

Op het park zijn verschillende faciliteiten zoals: minimarkt, speeltoestellen, diverse eetgelegenheden en een wasserette. Of misschien heeft u voor uw vakantie in Borger wel een accommodatie met een eigen wasmachine gekozen? Op het Hunzepark kunt u zowel (elektrische) fietsen als bolderkarren huren. Zo kunt u er op allerlei manieren op uit trekken. Het is ook mogelijk om een kano te huren op het park die u kunt gebruiken op het natuurbad. Tijdens vakanties in Borger kunt u ook een potje gaan golfen, de golfbaan ligt namelijk vlak bij het vakantiepark. Op het park zijn ook een aantal sport- en speelvelden. U kunt hier bijvoorbeeld tennissen, tafeltennissen of jeu de boules spelen. Van verveling hoeft op het Hunzepark geen sprake te zijn, iedereen kan zich hier prima vermaken. Natuurlijk hoeft u niets te doen, het is tenslotte vakantie.

Bekijk de faciliteiten

De mogelijkheden voor uitstapjes tijdens vakanties in Borger

Wilt u juist wel iets ondernemen dan is er een ruime keuze voor uitstapjes en activiteiten in de directe omgeving. Verschillende fiets- en wandelpaden geven een mooi beeld van de regio. Het beeld wordt nog mooier als u het Boomkroonpad neemt en hier gelijk geniet van het prachtige uitzicht. HunzeOutdoor heeft ook veel mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Dan zijn er nog de vele dieren-, speel- en attractieparken en de verschillende musea in de omgeving. Maar ga vooral eens de bijzondere hunebedden bekijken als u in Drenthe bent, bij het Hunebedcentrum krijgt u een goed beeld van deze indrukwekkende Drentse bezienswaardigheid.

Ontdek de omgeving
<