Recreatiepark Drenthe

Drenthe is een provincie vol recreatiemogelijkheden. Vakantieparken, campings en verschillende attracties. In deze regio kun je werkelijk van alles ondernemen waardoor een vakantie, op bijvoorbeeld een recreatiepark Drenthe, leuk is voor jong en oud. Er zijn voldoende outdoor activiteiten te ondernemen zoals survivallen, klimmen en klauteren. Daarnaast is de omgeving erg geschikt om lange fiets- of wandeltochten te maken. Vakantiepark Hunzepark is een geschikte locatie als je op zoek bent naar een vakantie in deze veelzijdige provincie.

Voor ieder wat wils

Je vindt op dit recreatiepark Drenthe verschillende type accommodaties. Zo kunt u verblijven in een blokhut, villa, chalet of groepsaccommodatie. Daarnaast kun je ook met je eigen kampeermiddel verblijven op de camping. Een recreatiewoning Drenthe op Hunzepark is geschikt voor maximaal 8 personen. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen tot en met 40 personen. Je kunt dus met ieder gezelschap terecht op dit recreatiepark in Drenthe!

Bekijk de accommodaties

Waarom Hunzepark

Recreatieparken Drenthe zijn er genoeg, maar dit vakantiepark Drenthe is geschikt voor iedereen. Er zijn op het park allerlei activiteiten te ondernemen, de accommodaties liggen erg rustig en u heeft meer dan voldoende privacy. Op dit recreatiepark Drenthe verblijf je midden in de natuur. Op het park zijn diverse meren en stukken bos. Er is een restaurant aanwezig, een (mini) supermarkt en er is gratis WiFi op bijna het gehele recreatiepark.

Zoek en boek uw vakantie