Recreatiepark Drenthe

Recreatie Drenthe

Drenthe is een provincie vol recreatiemogelijkheden. Vakantieparken, campings en verschillende attracties. In deze regio kunt u werkelijk van alles ondernemen waardoor een vakantie, op bijvoorbeeld een recreatiepark Drenthe, leuk is voor jong en oud. Er zijn voldoende outdoor activiteiten te ondernemen zoals survivallen, klimmen en klauteren. Daarnaast is de omgeving erg geschikt om lange fiets- of wandeltochten te maken. Vakantiepark Hunzepark is een geschikte locatie als u op zoek bent naar een vakantie in deze veelzijdige provincie.

Voor ieder wat wils

U vindt op dit recreatiepark Drenthe verschillende type accommodaties. Zo kunt u verblijven in:

 • een blokhut
 • een villa
 • een chalet
 • een groepsaccommodatie

Daarnaast kunt u ook met uw eigen kampeermiddel verblijven op de camping. Een recreatiewoning Drenthe op Hunzepark is geschikt voor maximaal 8 personen. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen tot en met 40 personen. U kunt dus met ieder gezelschap terecht op dit recreatiepark in Drenthe!

Geïnteresseerd? Bekijk dan alle prijzen en beschikbaarheid en boek uw recreatiewoning Drenthe op Hunzepark!

Zoek & boek uw vakantie

Waarom Hunzepark

Recreatieparken Drenthe zijn er genoeg, maar dit vakantiepark Drenthe is geschikt voor iedereen. Er zijn op het park allerlei activiteiten te ondernemen, de accommodaties liggen erg rustig en u heeft meer dan voldoende privacy.

Op dit recreatiepark Drenthe verblijft u midden in de natuur. Op het park zijn diverse meren en stukken bos. Er is een restaurant aanwezig, een (mini) supermarkt en er is gratis WiFi op bijna het gehele recreatiepark.

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.