Wij zijn open, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. Denk aan faciliteiten die (beperkt) open zijn. Bezoek de pagina met actuele informatie over de coronamaatregelen op onze parken. Daarop zie je welke maatregelen we treffen en wat dat mogelijk betekent voor je vakantie.

Goedkope vakantiehuisjes

Vakantie in goedkope vakantiehuisjes

Op vakantie gaan in goedkope vakantiehuisjes doet bijna iedereen wel graag. Heerlijk er even tussen uit en tot rust komen in een andere omgeving. De goedkope vakantiehuizen op Hunzepark bieden een heerlijke uitvalbasis als u op zoek bent naar een vakantie in Drenthe. Dit vakantiepark ligt midden in een groenrijke natuur en in de omgeving van de stad Assen. Met een divers accommodatie aanbod en een uniek aanbod faciliteiten is uw vakantie bij Hunzepark er een om nooit te vergeten.

Een heerlijke vakantie in goedkope vakantiehuisjes begint met het kiezen van de juiste accommodatie. Uw ideale goedkoop vakantiehuisje vindt u bij het aanbod van Hunzepark. Ons vakantiepark beschikt over diverse soorten accommodaties zoals blokhutten, chalets en luxe comfort villa’s. Ook als u niet op zoek bent naar goedkope vakantiehuizen kunt u op ons vakantiepark terecht. Kies bijvoorbeeld voor een kampeervakantie op ons vakantiepark in uw eigen caravan of tent. Onze kampeerplaatsen bevinden zich op de mooiste plaatsen van Hunzepark en bieden ruimte voor een caravan of tent. Bent u op zoek naar een seizoenplaats in Drenthe? Ook voor de lange termijn vakantiegangers is het mogelijk om voor een langere periode te vertoeven op Hunzepark. U kies uw seizoenplaats zelf uit op onze camping om vervolgens het gehele kampeerseizoen te kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

Het ultieme vakantiegevoel ervaart u als u verblijft in één van onze goedkope vakantiehuisjes. Bekijk bijvoorbeeld onze blokhutten. In dit goedkoop vakantiehuis wordt u één met de natuur. De blokhutten zijn comfortabel, van alle gemakken voorzien en allemaal recentelijk gerenoveerd. Er zijn drie verschillende typen: de Wilg, Esdoorn en Kastanje. Of u nu een luxe blokhut met eigen douche en toilet wilt, of tevreden bent met basisbenodigdheden, voor ieder hebben wij wat wils. De blokhutten zijn gezellig ingericht en beschikken over een eigen kookgelegenheid.

Zoek & boek uw vakantie

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.