Goedkope vakantiehuisjes

Op vakantie gaan in goedkope vakantiehuisjes doet bijna iedereen wel graag. Heerlijk er even tussen uit en tot rust komen in een andere omgeving. De goedkope vakantiehuizen op Hunzepark bieden een heerlijke uitvalbasis als je op zoek bent naar een vakantie in Drenthe. Dit vakantiepark ligt midden in een groenrijke natuur en in de omgeving van de stad Assen. Met een divers accommodatie aanbod en een uniek aanbod faciliteiten is jouw vakantie bij Hunzepark er een om nooit te vergeten.

Vakantie in goedkope vakantiehuisjes

Een heerlijke vakantie in goedkope vakantiehuisjes begint met het kiezen van de juiste accommodatie. Jouw ideale goedkoop vakantiehuisje vind je bij het aanbod van Hunzepark. Ons vakantiepark beschikt over diverse soorten accommodaties zoals blokhutten, chalets en luxe comfort villa’s. Ook als je niet op zoek bent naar goedkope vakantiehuizen kun je op ons vakantiepark terecht. Kies bijvoorbeeld voor een kampeervakantie op ons vakantiepark in je eigen caravan of tent. Onze kampeerplaatsen bevinden zich op de mooiste plaatsen van Hunzepark en bieden ruimte voor een caravan of tent. Ben je op zoek naar een seizoenplaats in Drenthe? Ook voor de lange termijn vakantiegangers is het mogelijk om voor een langere periode te vertoeven op Hunzepark. Je kiest je seizoenplaats zelf uit op onze camping om vervolgens het gehele kampeerseizoen te kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

Bekijk de accomodaties

Het ultieme vakantiegevoel voor een betaalbare prijs

Het ultieme vakantiegevoel ervaar je als je verblijft in één van onze goedkope vakantiehuisjes. Bekijk bijvoorbeeld onze blokhutten. In dit goedkoop vakantiehuis word je één met de natuur. De blokhutten zijn comfortabel, van alle gemakken voorzien en allemaal recentelijk gerenoveerd. Er zijn drie verschillende typen: de Wilg, Esdoorn en Kastanje. Of je nu een luxe blokhut met eigen douche en toilet wilt, of tevreden bent met basisbenodigdheden, voor ieder hebben wij wat wils. De blokhutten zijn gezellig ingericht en beschikken over een eigen kookgelegenheid.

Zoek en boek uw vakantie