Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Goedkope camping

Wilt u op kampeervakantie in Drenthe maar niet te veel uitgeven? Hunzepark heeft een goedkope camping midden in een groenrijke omgeving. Hier kampeert u in een oase van rust midden in een prachtig landschap. Op onze goedkoop camping vindt u voor ieder wat wils, of u nu liever wat meer privacy wilt of juist meer wilt genieten van de gezelligheid in de nabijheid van andere kampeerders. Op vakantie naar Hunzepark is altijd een goed idee!

Recentelijk gerenoveerde blokhutten

De kampeerplaatsen op onze goedkope camping bevinden zich op het mooiste plekje van Hunzepark. Hier kunt u heerlijk verblijven in uw eigen tent of stacaravan. Dat voelt als thuiskomen, vertrouwd met uw eigen kampeermiddelen. Daarnaast is het ook mogelijk een van onze vakantieverblijven te boeken op onze goedkope vakantie camping. Kies bijvoorbeeld voor een van onze blokhutten als u een mengeling zoekt tussen een vakantiehuis en een tent. Onze blokhutten op de camping goedkoop liggen echt midden in de natuur. De blokhutten zijn van alle gemakken voorzien. Wilt u een eigen badkamer met toilet? Boek dan een van de luxere varianten. Bij aankomst is uw blokhut klaar voor gebruik. Zodra u arriveert, kan uw vakantie beginnen!

Lees meer over onze camping

Seizoensplaatsen

Bent u op zoek naar een seizoenplaats in Drenthe? Kies dan voor een seizoen plaats op Hunzepark. Op onze goedkope camping mag u zelf uw seizoen plaatst uitkiezen. Zo kunt u het gehele kampeerseizoen genieten van één van de heerlijke goedkope campings in Drenthe! Ook wanneer u op groepsvakantie gaan kunt u terecht op onze goedkope camping. Hunzepark heeft een tentenkamp dat plaats biedt aan maximaal 80 personen. Elke tent beschikt over 16 veldbedden en een koelkast en zijn gelegen aan het water, op een rustige locatie.

Zoek en boek uw vakantie
<