Goedkope bungalows Drenthe

Hunzepark is een prachtig gelegen vakantiepark in het plaatsje Gasselternijveen in de provincie Drenthe. Op Hunzepark kun je met uw partners, vrienden of familie genieten van een welverdiende vakantie in goedkope bungalows in Drenthe! Drenthe heeft een hoop te bieden. Niet alleen beschikt deze provincie over een adembenemende natuur welke ideaal is voor wandelingen en fietstochten, er zijn ook talloze leuke bezienswaardigheden en attracties in de omgeving!

Geniet van een betaalbare maar onvergetelijke vakantie

Wil je er even tussenuit en op vakantie gaan in een goedkope bungalow? Hunzepark heeft een breed aanbod betaalbare en goedkope bungalows. Op ons vakantiepark vind je alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie in eigen land. Midden in de natuur, in de omgeving van de hoofdstad Assen en met genoeg faciliteiten kun je samen eindeloos genieten en even de drukte van alle dag vergeten.

Bekijk de accomodaties

Heerlijke vakantie in de natuur

Tijdens je verblijf in een van onze goedkope bungalows kun je de omgeving ontdekken. Ons vakantiepark bevindt zich in een heuvelachtige en bosrijke omgeving, waar je optimaal kunt genieten van de Drentse gezelligheid. Fiets je graag? De omgeving nodigt uit voor prachtige fietstochten door de natuur. Maar ook als je graag wandelt kun je hier prima op vakantie gaan. Ook op Hunzepark is er veel te beleven. De waterrijke omgeving biedt volop gelegenheid om te vissen, kanoën, zwemmen en te varen. Het unieke faciliteiten aanbod zorgt ervoor dat er voor alle leeftijden altijd wat te doen. We garanderen je dat je je niet snel zult vervelen tijdens je verblijf in een van onze goedkope bungalows.

Zoek en boek uw vakantie