Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Goedkope bungalows Drenthe

Hunzepark is een prachtig gelegen vakantiepark in het plaatsje Gasselternijveen in de provincie Drenthe. Op Hunzepark kunt u met uw partners, vrienden of familie genieten van een welverdiende vakantie in goedkope bungalows in Drenthe! Drenthe heeft een hoop te bieden. Niet alleen beschikt deze provincie over een adembenemende natuur welke ideaal is voor wandelingen en fietstochten, er zijn ook talloze leuke bezienswaardigheden en attracties in de omgeving!

Geniet van een betaalbare maar onvergetelijke vakantie

Wilt u er even tussenuit en op vakantie gaan in een goedkope bungalow? Hunzepark heeft een breed aanbod betaalbare en goedkope bungalows. Op ons vakantiepark vindt u alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie in eigen land. Midden in de natuur, in de omgeving van de hoofdstad Assen en met genoeg faciliteiten kunt u samen eindeloos genieten en even de drukte van alle dag vergeten.

Bekijk de accomodaties

Heerlijke vakantie in de natuur

Tijdens uw verblijf in een van onze goedkope bungalows kunt u de omgeving ontdekken. Ons vakantiepark bevindt zich in een heuvelachtige en bosrijke omgeving, waar u optimaal kunt genieten van de Drentse gezelligheid. Fietst u graag? De omgeving nodigt uit voor prachtige fietstochten door de natuur. Maar ook als u graag wandelt kunt u hier prima op vakantie gaan. Ook op Hunzepark is er veel te beleven. De waterrijke omgeving biedt volop gelegenheid om te vissen, kanoën, zwemmen en te varen. Het unieke faciliteiten aanbod zorgt ervoor dat er voor alle leeftijden altijd wat te doen. We garanderen u dat u zich niet snel zult vervelen tijdens uw verblijf in een van onze goedkope bungalows.

Zoek en boek uw vakantie
<