Home » Goedkope Bungalows Drenthe

Goedkope Bungalows Drenthe

Goedkope bungalowsGeniet van een betaalbare maar onvergetelijke vakantie

Wilt u er even tussenuit en op vakantie gaan in een goedkope bungalow? Vakantiepark HunzepPark heeft een breed aanbod betaalbare en goedkope bungalows. Op ons vakantiepark vindt u alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie in eigen land. Midden in de natuur, in de omgeving van de hoofdstad Assen en met genoeg faciliteiten kunt u samen eindeloos genieten en even de drukte van alle dag vergeten. Vakantiepark Hunzepark is een prachtig gelegen vakantiepark in het plaatsje Gasselternijveen in de provincie Drenthe. Op Vakantiepark Hunzepark kunt u met uw partners, vrienden of familie genieten van een welverdiende vakantie in goedkope bungalows in Drenthe! Drenthe heeft een hoop te bieden. Niet alleen beschikt deze provincie over een adembenemende natuur welke ideaal is voor wandelingen en fietstochten, er zijn ook talloze leuke bezienswaardigheden en attracties in de omgeving!

Heerlijke vakantie in de natuur

Tijdens uw verblijf in een van onze goedkope bungalows kunt u de omgeving ontdekken. Ons vakantiepark bevindt zich in een heuvelachtige en bosrijke omgeving, waar u optimaal kunt genieten van de Drentse gezelligheid. Fietst u graag? De omgeving nodigt uit voor prachtige fietstochten door de natuur. Maar ook als u graag wandelt kunt u hier prima op vakantie gaan. Ook op Vakantiepark Hunzepark is er veel te beleven. De waterrijke omgeving biedt volop gelegenheid om te vissen, kanoën, zwemmen en te varen. Het unieke faciliteiten aanbod zorgt ervoor dat er voor alle leeftijden altijd wat te doen. We garanderen u dat u zich niet snel zult vervelen tijdens uw verblijf in een van onze goedkope bungalows.

Zoek & boek uw vakantie

Goedkope bungalowsFaciliteiten en voorzieningen

Tijdens uw verblijf op het park zal u zeker niets tekort komen. Een greep uit ons aanbod van faciliteiten:

  • Zwembad met voorzieningen voor jong en oud
  • Speeltoestellen
  • HunzeCafé
  • Gratis WiFi op bijna het hele park
  • Fietsenverhuur
  • Supermarkt
  • Diverse sport- en spel mogelijkheden

Goedkope bungalowsDaarnaast is er voor gasten die verblijven in een van onze goedkope bungalows een animatieprogramma opgesteld door het animatieteam. Leuke activiteiten voor jong en oud, van bingo tot survival en van playbackshow tot kanofakkeltocht. Op ons vakantiepark geniet u van rust, ruimte, sfeer en volop gelegenheid om actief bezig te zijn!
Breng uw vakantie door in een goedkope bungalow, in uw eigen caravan of huur bijvoorbeeld één van de vrijstaande blokhutten op vakantiepark HunzePark. Bekijk hier ons aanbod goedkope bungalow vakanties!