Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Drenthe

De bungalows in Drenthe liggen in een waterrijke en bosrijke omgeving in het midden van de provincie Drenthe. Een heerlijke plek om te genieten van de natuur, de oer-cultuur van Drenthe en de sportieve mogelijkheden die deze locatie biedt. Eigenlijk kunt u alles vinden bij de bungalows in Drenthe, zowel op het park als in de directe omgeving. Gelegen als middelpunt van de drie grote steden Groningen, Assen en Emmen, krijgt u er ook nog veel leuke stadse opties bij, zoals lekker shoppen, bezienswaardigheden bekijken of een terrasje pakken. Toch kunt u in de directe omgeving van uw accommodatie ook genoeg beleven. Het fraaie vakantiepark Hunzepark en de schitterende omgeving van het park heeft genoeg opties.

  • Park met grote recreatieplas
  • Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving
  • Leuke dagattracties op rijafstand
  • Familievriendelijk park
  • Gratis WiFi

Verschillende overnachtingsmogelijkheden op het vakantiepark

Vakantiepark Hunzepark is ruim opgezet en de meeste accommodaties zijn vrijstaand. Sommige liggen ook nog eens vlak aan het water. Ze zijn allemaal voorzien van gratis wifi en natuurlijk zijn de accommodaties ook zeer comfortabel. U heeft de keuze uit verschillende typen, zoals de villa’s, de blokhutten en de chalets. Er is altijd een passende accommodatie of u nu met het gezin komt of met een hele groep. De accommodaties zijn namelijk geschikt voor 4 tot 40 personen. Daarnaast heeft u bij de bungalows in Drenthe ook de mogelijkheid om te kamperen. Er zijn namelijk ook verschillende typen staanplaatsen. Zelfs een tentenkamp voor maximaal 80 personen is mogelijk. Keus genoeg dus als het gaat om het kiezen van een passende accommodatie. Ook al zijn de accommodaties van alle gemakken voorzien, als u liever niet wilt koken zijn er verschillende eetgelegenheden op het park. Er is ook een minimarkt en een wasserette.

Zoek een accomodatie

De faciliteiten bij uw bungalow in Drenthe

Als het gaat om faciliteiten dan heeft u op dit park niets te klagen. Er is bijvoorbeeld een buitenbad, een natuurbad waar u heerlijke kunt zwemmen, kanoën of vissen. De kano’s kunt u gewoon huren op het vakantiepark, net zoals de (elektrische) fietsen en de bolderkar. Daarbij zijn er verschillende speel- en sportvelden, leuke speelplekken voor de kinderen en een golfbaan in de directe omgeving. Tennissen, tafeltennis, jeu de boules spelen, het kan allemaal bij uw bungalow in Drenthe. Voor de campinggasten zijn er nog wat extra algemene faciliteiten, zoals warme en gratis douches, afwasplaatsen, babywasgelegenheden en een stortplaats voor een chemisch toilet.

Bekijk de faciliteiten

Leuke uitstapjes voor jong en oud

Leuke uitstapjes maken vanuit de bungalow in Drenthe is hier geen enkel probleem. Het wordt misschien zelfs lastig kiezen. Verschillende mooie fietsroutes en wandelpaden nodigen uit om de directe omgeving te verkennen en hierbij mag u zeker de Hunebedden niet overslaan. De sportieve vakantieganger vindt het waarschijnlijk leuk om voor een outdoor activiteit te kiezen bij bijvoorbeeld HunzeOutdoor of om een keer het Boomkroonpad in Boswachterij Gieten Borger te nemen. Ook het sport- en eventcentre de Bonte Wever heeft verschillende mogelijkheden. Voor de kinderen zijn er leuke attractieparken in de omgeving, zoals Slagharen of het Wildlands Adventure Zoo Emmen. Musea genoeg, bijvoorbeeld het Museumdorp Orvelte of het Speelgoedmuseum Kinderwereld in Roden.

Ontdek de omgeving
<