Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 05 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Park is heel netjes. Mooi chalet. Enige nadeel was het lawaai dat de ganzen maakte. Waarschijnlijk ook doordat het nu het broed seizoen is. Verder een fijn verblijf gehad. Ook het eten was goed en de gourmet tot in de puntjes goed verzorgd.

Naam: Anoniem
Datum: 05 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Marloes van Hezik
Datum: 05 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prettig verblijf gehad, mooie nieuwe stacaravan.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een heel mooi en rustig park. Ons huisje zag er nieuw en schoon uit. Aankomst was een beetje stroef. Wij kwamen om 20:00 uur aan en er was niemand meer aanwezig. Onze sleutel lag in een kluisje en we konden gebruik maken van een bolderkar om onze bagage naar het huisje te brengen. Helaas waren de banden leeg en het regende heel hard. Heerlijk gewandeld en gebruik gemaakt van de step om de omgeving te verkennen. s avonds heerlijk gegeten! Complimenten aan de keuken. De broodjes die we zaterdag besteld hadden voor de zondagochtend waren er wel laat. 10:00 uur! Dit stond wel op het bestelformulier, maar die hadden we ingeleverd.
Voor de rest een zeer geslaagd verblijf.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Volgende keer zou het fijn zijn dat als wij een vraag stellen , wij daar direct antwoord op kunnen krijgen. Niet dat we in de middag terug moeten bellen voor antwoord en 21 wachtenden voor ons hebben aan de telefoon. Daarnaast was de safaritent echt veel te koud in de nacht dus winterdekens of dubbele dekens zou erg fijn zijn

Naam: Anoniem
Datum: 01 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Pa Hintzen
Datum: 01 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

prima viswater

Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

- Onze autopech waardoor we niet op tijd waren om door de slagboom te kunnen om spullen te lossen. Niet creatief meegedacht.
- Lawaaiige ganzen
- Mooie vissen gevangen

Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heerlijk verblijf gehad. De accomodatie was, naar mijn mening, niet schoon, maar prima te doen voor een week. Het enige echte nadeel: de ganzen. Die maakten enorm veel geluid (ook s nachts!). En s ochtends zat alles onder de poep (leuk i.c.m. met rondstruinende kinderen).