Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Net huisje, ruim. Prima ligging. Goed bereikbaar.

Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We zijn nu voor de 2de keer op Hunzepark geweest. Vorige keer was het super. Door de coronamaatregels kunnen wij geen beoordeling over de faciliteiten geven.
Minpunten van het laatste bezoek:
- we konden maar 3 tv-zenders aan vanaf de 2de dag
- het internet was niet zo goed als de 1ste keer, viel ook geregeld uit.
Dit is doorgegeven aan de receptie bij vertrek vermits deze niet altijd open was vanwege corona.
Een tegemoetkoming zou wel heel fijn zijn.
Nu moesten we op ons eigen internet zowel programmas kijken als internetten.

Naam: Els Meijer
Datum: 15 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hadden een grandioos compleet huisje. Van alle gemakken voorzien, schoon, we voelden ons thuisen welkom

Naam: Antoine Braeckman
Datum: 15 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

klein maar mooi park was winter en corona tijd dus was erg rustig op het park
van de bars of resturand kan ik naruurlijk niets zeggen

Naam: Bert Nijhoff
Datum: 15 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Rebecca Ozinga-Haye
Datum: 09 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad, alleen alles was dicht. Onze boodschappen hebben wij af en toe bij de dagwinkel gehaald en we zijn naar Gieten geweest om daar boodschappen te doen.
Door de corona snappen wij dat er van alles aangepast is, maar wij hadden wel gehoopt dat wij een wasje konden draaien en de slagbomen open zouden gedaan worden bij eerder vertrek.

Naam: Anoniem
Datum: 05 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

mooi huisje, vriendelijk personeel, behulpzaam, gezellig versierd tijdens de (kerst)feestdagen

Naam: S Top
Datum: 05 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Goed

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben, ondanks de Corona-maatregelen en de gevolgen hiervan (alle faciliteiten dicht) een erg fijne week gehad met zijn vieren.
Het chalet was wat betreft de keuken erg netjes, goede en degelijke keukenapparatuur! Het behang in het chalet was op diverse plekken beschadigd / deels los, de vloer in de huiskamer was op enkele plaatsen waar meubels stonden gescheurd (winkelhaak) en enkele deuren waren wat beschadigd/ zichtbaar gerepareerd. Dit deed wat af aan de verdere mooie staat van het chalet. Park is autovrij wat op zich heel fijn is, het was echter best een stuk lopen naar de parkeerplaats, ook bijvoorbeeld met boodschappen.

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk rustig park gezellig en warm (uitstraling) huisje.
Ondanks de coronamaatregelen hebben we ons prima vermaakt

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.