Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Belg
Datum: 08 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Oase van rust tijdens de herfst. Zelfs bij een grote groep aan de overkant.
Gezellige buurt en zeer vriendelijke mensen op straat.
Alles is aanwezig, kookvuur, vaatwasser, combi-oven, televisie, centrale verwarming, ...
3é keer Hunzepark was geslaagd!

Naam: Hamza Ben Azrak
Datum: 07 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Jammer dat Koos Konijn er niet was. Je kon jammer genoeg ook niet zwemmen en er waren geen activiteiten. Voor de rest was alles super! Wij komen zeker nog eens terug.

Naam: Anoniem
Datum: 06 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

de schoonmaak is onvoldoende; er is spinrag, afzuigkap is vet, dode vliegen in het huisje, haren in wastafel.
De buitenlam van de buren is hinderlijk fel, geeft overlast met slapen.

Opmerkelijk is dat het zwembad gesloten is ( onderhoud) en dat er gasten bij het inboeken op dag van aankomst een voucher hiervoor als tegemoetkoming blijken te hebben gekregen. Ik meen dat ik daar dan ook recht op heb? De servicemedewerkster rept hier met ons geen woord over.

Naam: J de Winter
Datum: 05 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Jammer dat alle voorzieningen niet open waren

Naam: Anoniem
Datum: 02 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We vonden het park erg mooi en ook de accommodatie. We hebben een heel fijn verblijf gehad, zonder problemen.

Naam: Anoniem
Datum: 02 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een heel leuk tijd gehad!

Naam: Mathieu Kolber
Datum: 02 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heel prettig en veel rust.

Naam: Anoniem
Datum: 01 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima park en net verblijf, beetje vochtig

Naam: Wopke Yedema
Datum: 01 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima park om eventjes eruit te zijn. Een 8 is dik verdiend.
Als ik dan toch een op merking mag maken dan zou dat dit kunnen zijn. De opstap naar het huis Nr: 207 is erg hoog.
Ook de in het engels aangegeven wegwijsbordjes is in mijn ogen wat vreemd. Volgens mij wonen we in Nederland.
Toch een 8. Met vriendelijke groet .
W.Yedema

Naam: Denise
Datum: 01 november 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijn verblijf gehad in een rustige omgeving. Vakantiewoning was ruim voor het aantal personen

<