Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Rietrae10 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Net park, leuk personeel. Buitenactiviteiten waren goed maar natuurlijk altijd afhankelijk van het weer.
Misschien beetje de site aanpakken om meer verschil tussen de 2 Hunze parken te maken/melden.

Anoniem09 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden

Ik heb ons verblijf als positief ervaren. Wat jammer was dat er geen toezicht meer is op de camping naar sluiting receptie. Hierdoor elke avond laat na 23.00 gillende kinderen op de camping die ook nog eens water gevechten hielden bij het sanitair gebouw met als gevolg een bende in de douche ruimtes. Zeiknat met overal blubber.
Het zwembad met reserveren werkte super goed.
De plaats was super alleen overal de molshopen
Wij gaan zeker nog eens op dezelfde plek(35) terug komen

Jeanet van der Deijl08 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Fijn kleinschalig park.
Mooie kampeerplaatsen aan het jagerspad.
Er worden leuke activiteiten georganiseerd.
Sanitair is netjes. Goede schoonmaak.

Anoniem08 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Kindvriendelijkheid

In informatiemap die we kregen bij receptie stond vanalles over eindschoonmaak etc, terwijl wij een kampeerplaats hadden. Afwasgelegenheid uitbreiden naar buiten zou wenselijk zijn. Regelmatig geen warm water bij afwassen, moet dan vaak kraan aandoen en water verspillen voor ik kan afwassen. Temperatuur douchewater is mijn inziens te heet, is niet zelf in te stellen. Jammer dat stormbanen/bruggenparcour niet op eigen gelegenheid gebruikt mochten worden, bordje van eigen risico erbij was voldoende geweest. Ook jammer dat klimtoren/tokkelbaan buiten gebruik waren. Verder positief. Mooie omgeving, genoeg te doen in de buurt, supermarkt op loopafstand, fijn zwembad met veel uitdagingen voor de kinderen, leuke dingen die georganiseerd werden, fijne sfeer. Drie prettige weken gehad!

Anoniem08 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Kindvriendelijkheid

leuke gezinsvakantie

Anoniem08 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Erg ruime camping met mooie plekken. Goed onderhouden sanitair gebouw. Het personeel was erg vriendelijk. Fijne sfeer op de camping en genoeg te doen voor de kinderen.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad

Yvonne Hoebink07 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Accommodatie was erg mooi (safaritent). Het park aan zich erg mooi en netjes onderhouden. Het zwembad was goed, maar sanitair was erg vies bij het zwembad.
Verder hebben we weinig gebruik gemaakt van de park faciliteiten. Prima week gehad.

Linda Nab07 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Over het algemeen goed tevreden over ons verblijf, vriendelijk personeel, gastvrij. Het chalet was wat verouderd, hier en daar wat oud vuil,maar dat is dan wel te begrijpen. Wel veel last gehad van luidruchtige jongeren in de groeps accomodatie, die klacht werd goed opgepakt door receptie. Alleen was onze rust al verstoord,dat heeft onze vakantie een beetje een domper gegeven. Hoe kan het zijn dat 16/17 jarigen met elkaar een huis mogen huren en los gaan met de alcohol. Verder een mooi park, prachtige omgeving. Vriendelijke groet familie Nab

Anoniem07 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Kindvriendelijkheid

A. Klein07 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Ondanks dat we i.v.m. corona niet naar het buitenland konden, hebben we een topvakantie in een safaritent gehad. Glamping is zeker voor herhaling vatbaar!
En gelukkig werkte het weer in Nederland ook mee ;)