Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Astrid Eggers
Datum: 01 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik heb heerlijk genoten op het park! De rust en aan het water! In één woord geweldig! Bedankt voor het heerlijke weekend!

Naam: Anne De Kleijn
Datum: 01 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: K van der Meer
Datum: 01 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Nadelen:
Helaas een oude flyer ontvangen van voor de Corona.
Slagbomen niet open op zondag
Buitenspeel outdoor gesloten, terwijl deze open zouden zijn volgens klantenservice.

Voordelen:
Mooi onderhouden park
Prachtig omgeving
Vriendelijke receptie
Veel ganzen en prachtig natuur

Naam: Niels de Haan
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een aantal dingen. Er wordt op de site voorgedaan dat er op de verdieping een toilet zal zijn. Als dat dan niet het geval is, is dat wel een tegenvaller. De vaatwasser lekt (doorgegeven aan de receptie). Kapotte lampjes en wat ik wel ernstig vind is een doorgezakte bank met een gat. En ik raad aan om ovenhandschoenen neer te leggen als er een oven in het huisje zitten en wat onderzetters kan ook geen kwaad.

Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuke locatie mooi groot huisje alles erin

Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prachtig plekje bij het water en in de buurt van een heel mooi bos. Heel vriendelijk en meedenkend personeel bij het boeken. Ook toen we later aankwamen werd er goed meegedacht. Het park was heel mooi, rustig.
Min punt was het meubilair in de huisjes, oud, beschadigd, sommige dingen kapot, zelf gerepareerd. Er was onduidelijk of we wel/niet moesten schoonmaken omdat in de informatie map stond dat ivm Corona maatregelen alle huisjes grondig gereinigd werden en hoe de schoonmaak dit doet. De hele week konden we hier niemand over bereiken omdat er alleen een algemeen nummer bereikbaar was. Zij konden hier geen antwoord op geven. Een uur voor vertrek de receptie op het park kunnen spreken. We moesten de schoonmaak zelf doen met allemaal instructies of 50 euro betalen terwijl er dan daarna nog een schoonmaak ploeg komt om alles te reinigen ivm Corona. Ons huisje was bij aankomst niet helemaal schoon en hebben het uiteindelijk schoner achter gelaten dan toen we er aankwamen. Daarnaast hadden wij een rookvrij huisje gereserveerd en rook het huisje erg sterk naar rook.

Naam: Erik Olyslager
Datum: 26 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Rustig park met prachtig huisje.

Naam: Paula Hoogeveen-Riesebeek
Datum: 26 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn.

Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.