Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Marian van Bussel31 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het chalet zag er keurig uit. Met alles wat je nodig hebt voor een lang weekend weg. Aardig receptie personeel.

Anoniem31 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Groen en rustig park.

Anoniem30 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Chalet was absoluut niet schoon!
Plakkende pannen en glazen. zelf alles moeten afwassen.
Overal spinnerag, schimmels in de douchecabine, vlekken in de dekbedden; bloed en andere gele narigheid.
Besteklade onderin. was ook vies. Zit bijna op de grond.. met al die wapperende hondenharen etc... bbrrrr

Absoluut geen sfeer in het chalet.
Een rieten bank waar je helemaal niet comfortabel op kan zitten.

Als je als stel op vakantie bent... wil je t knus en gezellig.. Lekkere bank om op te hangen...

Er was nog niet eens een plantje op de tafel.
Kom op!!!! Richt het eens wat sfeervoller in. dat zon kerstweekendje ook echt leuk en fijn is.

T was verre van... erg jammer. Voor ons voorlopig geen hunzepark meer. Bah!

Voor alle geld te duur.

Anoniem30 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

3 prettige dagen in een nieuw en schoon vakantiehuisje met vriendelijk personeel mogen ervaren. Qua prijsverhouding ook top.

Anoniem30 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Anoniem30 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het was een fijne vakantie, de Lauriks was een goede chalet die voorzien was van comfort (aparte wc, douche, centraal verwarming, sfeerverlichting, keuken, ...). Het was winter & vele zaken zijn gesloten op het domein zelf. Als je het domein verlaat & naar rechts gaat, heb je wel enkele winkels waar je terecht kan. Het klein supermarktje aan de receptie stelde niet zo veel voor, maar de broodjes & croissants die besteld waren, waren wel goed. Doordat het zwembad gesloten is, hebben wij gebruik gemaakt van het zwembad Hunzendal in Borger (12km), dit was een leuke extra waar we gratis mochten zwemmen. Wij komen zeker nog eens weer.

René van de Haar28 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Jammer dat er op het park niets open was dus je moest voor een hapje of drankje altijd van het park af wij zaten in Hunzepark

Gogan27 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Anoniem27 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Fijne vakantie gehad!

Anoniem27 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Jammer dat parken altijd standaard zeggen dat het huisje stacaravan chalet wat jij toevallig huurt op de nominatie staat om opgeknapt te worden toch toevallig en vreemd dat b.v ik/ wij dit altijd treffen