Wij zijn open, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. Denk aan faciliteiten die (beperkt) open zijn. Bezoek de pagina met actuele informatie over de coronamaatregelen op onze parken. Daarop zie je welke maatregelen we treffen en wat dat mogelijk betekent voor je vakantie.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Rustig gelegen park
Nette bungalow
Kwalitatief goede huurfietsen

Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

9

Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Tonny Principaal
Datum: 16 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Voor herhaling vatbaar

Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Fijne, schone en moderne accommodatie. Prettig park op een mooie locatie. Helaas niet zo kind vriendelijk. Er was maar 1 speeltuin en geen animatie voor de kinderen. Ook was er geen zwembad op het park, gelukkig mochten we wel gratis naar een zwembad op een park in de buurt.

Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Rust in comfortabel chalet

Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Sfeervol, mooie villa, goed onderhouden en rustig park.

Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Opstap de woning in is te hoog
Bewegwijzering naar de chalets niet geheel duidelijk

Prachtig chalet, mooi ingericht, niet standaard wb servies, leuk!

Naam: Marjan Spoelman
Datum: 12 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij vonden het verblijf op zich heel aangenaam. Het chalet, dat we gehuurd hadden , was aan te zien dat het al een poosje meedraaide op het park. Hier en daar wat beschadigingen en klemmende keukendeurtjes door de tand des tijds.
ook hadden we een storing met warm water en op een bepaald moment geen verwarming meer. Wel jammer maar na een telefoontje werd het razendsnel opgelost. Hulde hiervoor!!!
Ondanks het wat mindere weer toch een leuk weekend op het park gehad.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.