Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 03 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Keukenblokje is oud, 1 kleine wc-rol en 1 kleine zakje afwasmiddel voor 3 mensen voor 4 dagen is wel heel erg minimaal.

Naam: A. Versteeg
Datum: 01 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Alles prima voor elkaar.

Naam: Anoniem
Datum: 01 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heel netjes en rustig gelegen park. Ideaal voor mensen die van wandelen en fietsen houden.

Naam: Anoniem
Datum: 01 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Gastvrij

Naam: Anoniem
Datum: 01 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Cees De Graaf
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima naar ons zin gehad, nu een beetje moeilijk te beoordelen i.v.m Corona. Persoonlijk vond ik de keuken inrichting een
beetje simpel. 1 te grote jus pan en 1 koekenpan samen op het gasstel was moeilijk en daardoor gevaarlijk. De messen waren zeer bot en allemaal verschillend. Misschien een kleine koekenpan erbij en een kleinere braadpan. Misschien een leeslampje bij het bed.

Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben genoten van de rust, de mooie villa, van alle gemakken voorzien. Waarschijnlijk komen wij weer terug!

Naam: Marco
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Lekker rustige omgeving, alles goed verzorgd, leuk wandelgebied, behulpzaam personeel receptie en onderhoudsdienst.

Naam: Lammy Steenbeek v.d. Heide
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geweldig

Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Vanwege de maatregelen kan ik moeilijk een algehele beoordeling geven, maar in hoeverre wij het hebben ervaren is het huisje (lariks 6) erg mooi en comfortabel. Ook de ligging bij het water is top. Een goed en tevreden gevoel!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.