Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: J Schulte
Datum: 28 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Wij ontvingen op onze campingplaats geen tv-signaal.
Nadat we de coaxkabel in de aansluitingen van drie andere plekken gecheckt hadden zonder resultaat, hebben we een medewerker van het park gevraagd om te kijken. Deze vriendelijke meneer vroeg ons om de tv opnieuw in te stellen. Toen het signaal nog steeds niet ontvangen werd, stond ook de medewerker van het park met z’n handen in het haar. Zijn enige reactie was dat de vorige vakantiegangers wel een signaal ontvingen. Hoe deze meneer dat wist blijft voor mij een raadsel. Bij de Mediamarkt wisten ze ons te vertellen dat er op het het park niets werd doorgevoerd en dat het probleem echt op het park lag. Helaas geen tv of een servicegerichte oplossing vanuit het park. Verder een top vakantie gehad.

Naam: Sonja Kroon
Datum: 28 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Een heerlijk rustig, wat kleiner park.
Medewerkers, allemaal, van schoonmakers tot snackbardames, altijd vriendelijk. Aan het water, heerlijk vissen en watersporten, zoals kanovaren en waterfietsen. Wel wat weinig sanitair voor de camping gasten, maar wel schoon. Leuke zwembad. Grote kampeerplekken. Mooie omgeving.

Naam: J. Hoogendoorn
Datum: 26 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Ik reserveerde bij Roompot voor Hunzedal en kwam terecht in Hunzepark. Vreemd. Ik zag het pas toen ik de bevestiging ontving. Ik bekeek de site en koos toch maar voor Hunzepark vanwege de leuke waterspeel faciliteiten. Wat mij verbaast is dat ze zelden open zijn. Ook niet op maandag en juist toen kwam mijn kleinzoon een dagje logeren. De dames zijn correct maar erg formeel. Niets kan even buiten de regels. Opvallend schoon is het overal. Het is wel vreemd dat vier medewerkers, elk op de fiets, allen tegelijk bezig zijn de brug bij de slagboom van spinrag schoon te maken. Ze bleven op hun fietsen zitten. Dat kan efficiënter. Ook is het vreemd dat op zondag het brood pas om 10 uur kan worden opgehaald. Er zijn weinig watertappunten.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Een dikke 9, met aircos in de chaletten zou het een dikke 10 zijn geworden,deze worden echt te warm binnen zodat de kinderen en de hond erg veel last hebben gehad van de warmte.

Naam: Nicolijn Zieleman
Datum: 25 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie ligging, vriendelijk personeel, eenvoudig maar voor ons prefect!
Omgeving schitterend, ruime plaatsen voor de safaritent.
Goed zwembad, vriendelijke en duidelijke badmeesters!

De WIFI echt slecht, en dat was alleen probleem voor de kinderen 😬😅

Genoten van de rust, ruimte, kano en sup mogelijkheid!

Dank!
Was heerlijk ontspannen weekje 😊

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijke vakantie gehad op het park. Zeer ruim, groen, goed onderhoud, fijn chalet.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hadden een fijn verblijf in villa meidoorn (nr.63 ) alles was compleet. Ligging was perfect. Heel veel ruimte en een echte aanrader. Bedankt voor de gastvrijheid.

Naam: Rebecca Harms
Datum: 23 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

- De waterspeelvoorzieningen zijn niet vrij toegankelijk, wordt wel gesuggereerd op de foto’ s. Overal hekken omheen, ook niet uitnodigend.
- Je kan niet bij het huisje komen met de auto, lastig voor ouderen die minder mobiel zijn en uitladen koffers is voor hen lastig op deze wijze.
- De service medewerkster beloofde dat je met de witte incheck enveloppe onder de arm snel de sleutel zou krijgen. Nou dus niet; ik kon gewoon in de wachtrij aansluiten.
- Starre aankomst voorwaarden. We zijn 3 x naar het servicepoint gekomen om de sleutel te halen. Zelfs 20 minuten voordien kreeg ik de sleutel nog niet mee, terwijl ik oudere mensen in een snikhete auto had. Een aanfluiting!

Pluspunten voor het zwembad en horeca personeel, uiterst vriendelijk en goede faciliteiten. Zij maakten de vakantie nog redelijk goed.

<