Home » Vakantie Drenthe

Vakantie Drenthe

Geniet van de natuur tijdens uw vakantie Drenthe!

Vakantie in Drenthe - HunzeparkVakantie Drenthe staat gelijk aan een heerlijke vakantie in de natuur. Met 3 nationale parken en duizenden hectaren aan bos kan menig natuurliefhebber zijn hart ophalen in Drenthe. Vakantie vieren in de natuur terwijl u heerlijk wandelt of fietst over één van de vele fiets- en wandelpaden in Drenthe! Dit geeft u de mogelijkheid om te genieten van het indrukwekkende Drentse landschap met zijn vele bezienswaardigheden. Vakantiepark HunzePark bevindt zich in een bosrijk gebied en is gelegen aan een prachtig meer waar u heerlijk tot rust kunt komen. Voor een vakantie vol afwisseling en prachtige natuur maakt u met een vakantie Drenthe de juiste keuze! Ontdek de Drentse natuur en laat u op vakantie in Drenthe aangenaam verrassen door de vele afwisselende landschappen binnen en buiten de nationale parken.

Vakanties Drenthe: Een stap terug in de tijd.

Tijdens uw vakantie Drenthe kunt u genieten van het prachtige landschap dat tal van mogelijkheden biedt. Ga bijvoorbeeld terug in de tijd door de Drentse hunebedden te bezoeken waarvan er maar liefst 52 bewaard zijn gebleven! In het Hunebedcentrum kunt u alles te weten komen over deze mysterieuze bouwwerken uit de oudheid. Bovendien beschikt Drenthe over 1000 grafheuvels, prehistorische akkers, galgenbergen en Middeleeuwse karrensporen. Nergens anders in Nederland, vindt u zoveel overblijfselen van onze voorouders dan in Drenthe. Bezoek tijdens uw vakantie in Drenthe een van de vele interessante musea in Drenthe en leer meer van de rijke historie van onze voorouders.

Prijzen & Beschikbaarheid

Culturele of actieve vakantie Drenthe

Hunebedden Vakantie DrentheBehalve wandelen en fietsen zijn er natuurlijk nog veel meer andere activiteiten te beleven tijdens uw vakantie in Drenthe. Qua cultuur kunt u zoals eerder gezegd prima terecht in het Hunebedcentrum in Borger voor veel informatie over de Hunebedden en geschiedenis van Drenthe. Verder is een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen ook een aanrader of wellicht met de kinderen naar het verkeerspark in Assen voor een educatief uitje? Wij hebben ook een speciale pagina met tips voor dagjes uit tijdens uw vakantie Drenthe! U kunt ook kiezen voor een actieve vakantie met leuke activiteiten, daarvoor kunt u op vakantiepark Hunzepark zelf terecht voor onder andere:

  • Kanovaren
  • Boogschieten
  • Survival
  • Zwemmen
  • Golfen
  • Voetballen

Kortom:een vakantiepark Drenthe is prima geschikt voor zowel een culturele als een actieve vakantie en Vakantiepark Hunzepark is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg Drenthe! Bent u op zoek naar een goedkope vakantie Drenthe? Dan mag u zeker onze last minute aanbieding niet missen voor een goedkoop verblijf op Hunzepark!