Home » Aanbiedingen » Familievilla special

Familievilla special

Wilt u er gezellig tussenuit met de hele familie? Genieten van elkaars gezelschap en een onvergetelijke tijd beleven met elkaar? Beleef een heerlijke vakantie in Drenthe op vakantiepark Hunzepark!

Familievilla in een veelzijdige omgeving

Ga er lekker op uit met de familie en verken de omgeving tijdens een wandeling of fietstocht door de prachtige Drentse natuur en bezoek de vele bezienswaardigheden zoals de prehistorische akkers en mysterieuze hunebedden. Bekijk dieren zoals leeuwen, olifanten en neushoorns van dichtbij tijdens een bezoek aan Dierenpark Emmen of laat uw kinderen leren wat autorijden is en hoe het verkeer werkt tijdens een bezoek aan Verkeerspark Assen.

Sfeervolle vrijstaande familievilla's

Na een leuk dagje uit in de omgeving van Drenthe kunt u gezellig met de familie bijkomen in een van de luxe familievilla's op Hunzepark. De vrijstaande villa's van Hunzepark zijn sfeervol ingericht en prachtig gelegen: deels direct aan het water en deels aan een prachtige bosrand. Geniet van rust ruimte & luxe vanuit een van de schitterende villa's op Hunzepark!

Aankomstdatum: 
Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 1,46 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Meander 36
Groepswoning geschikt voor mindervaliden, met verdieping, 12 slaapkamers en 12 badkamers
Aantal personen:
36 personen
Aantal slaapkamers:
12 slaapkamers
Oppervlakte:
400 m2
Flint 40
Gelijkvloerse groepswoning geschikt voor mindervaliden met 10 slaapkamers
Aantal personen:
40 personen
Aantal slaapkamers:
10 slaapkamers
Oppervlakte:
400 m2