De Bonte Wever

  • Regio: Drenthe
  • Plaats: Assen

Het subtropische zwemparadijs De Bonte Wever in Assen is een aanrader voor de echte waterratten. Dit zwembad zit vol verrassingen voor enthousiaste zwemliefhebbers. Trotseer bijvoorbeeld eens de golven in het golfslagbad, laat u meevoeren door de wildwaterkreek of bubbel alle dagelijkse stress weg in een whirlpool. Voor de waaghalzen is er een glijbaan om lekker vanaf te roetsjen. Een baantje trekken kan zowel binnen als buiten in één van de 25-meterbaden. De kleinsten kunnen lekker spetteren en spartelen in het peuterbad, waar zij zich vermaken met de veilige speeltoestellen.

Bent u uitgezwommen? Zak dan ontspannen weg in een heerlijk kruidenbad of maak gebruik van één van de andere wellnessfaciliteiten. Hier komt u gegarandeerd tot rust. Geniet van een warm voetenbad, ontspan in de Finse sauna of de Kelosauna of kom lekker bij op één van de weldadige infraroodwarmtebanken. Een bijkomend voordeel: alles zit inbegrepen in één tarief. Zelfs de drankjes en het gebruik van kledinglockers zijn tijdens uw bezoek inbegrepen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.