Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Boomkroonpad

  • Regio: Drenthe
  • Plaats: Drouwen

Heeft u zin in een avontuurlijk en bosrijk dagje weg in Drenthe? In het bos van Gieten-Borger vindt u het Boomkroonpad, waar voor jong en oud veel te beleven is. Maak een spannende tocht door de worteltunnel en wandel als een eekhoorn hoog langs de ‘boomkronen’. Kinderen kunnen spelen op de Bosweide of in het Lorkenspeelbos, waar niets hoeft en veel mag. Avontuurlijk hutten bouwen bijvoorbeeld of lekkere broodjes bakken. Ga op speurtocht door het woud of rijd met de Bospaardentram langs de mooiste plekjes van de boswachterij.

Het Boomkroonpad is tevens startpunt van schitterende boswandelingen door boswachterij Gieten-Borger. Breng ook een bezoek aan het Houtvester Kuhn Huis. Naast een aansprekende presentatie over het bosleven en een boswinkel krijgt u hier alle informatie voor een plezierige ochtend, middag of dag in het bos.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.