Sport & spel

  • Tafeltennis
  • Beachvolleybalveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Tennisbaan
  • Vismogelijkheden
  • Voetbalvelden
  • Golfbaan in omgeving

Sportieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen tijdens een verblijf op Hunzepark. Wij hebben verscheidene faciliteiten op sportief en actief gebied ter beschikking. Tennissen, golfen, bowlen, tafeltennissen, beachvolleyballen en zelfs vissen in de recreatieplas behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod aan outdoor activiteiten via HunzeOutdoor, onderdeel van Hunzepark.

HunzeOutdoor

 

Golfbaan

De parkbaan van golfclub de Semslanden vindt u op de hellingen van de Hondsrug in de directe omgeving van Gasselte en Gasselternijveen, op 5 autominuten van Hunzepark. De Semslanden beschikt over een 18-holes Championshipcourse die in de wijde omgeving wordt geroemd om zijn uitstekende kwaliteit en zijn schoonheid. Bijzondere bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen vormen een prachtig speelterrein. Het complex bestaat, naast de 18-holes golfbaan, uit een drivingrange met 19 afslagplaatsen waarvan er 11 zijn overdekt, een oefenterrein, een pitching green, twee putting greens en een 6-holes oefenbaan. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier terecht voor een uitdagend potje golf.

Golfclub De Semslanden

 

Voetbalveld

Hunzepark beschikt over een voetbalveld dat gelegen is nabij accommodatie Flint. Hier kunt u uw familie uitdagen tot een gezellig potje voetbal. Bent u zelf lid van een voetbalclub en bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een trainingskamp? Ook dan bent u bij Hunzepark aan het juiste adres. Trainingen kunnen in overleg plaatsvinden op de nabijgelegen velden van de VV Gasselternijveen. Hunzepark biedt u een compleet arrangement inclusief overnachting, maaltijden en eventueel activiteiten. Informeer via ons contactformulier of telefonisch naar de mogelijkheden.

Tennisbaan

Vindt u het leuk om tijdens uw vakantie een balletje te slaan op de tennisbaan? Ook dit is op Hunzepark mogelijk. Game, set en match! Voor € 12,50 kunt u al een uur spelen op de tennisbaan van TC Gasselternijveen. Dit is te regelen via onze receptie. Clubs die tijdens hun verblijf op Hunzepark een tennistoernooi willen organiseren, brengen wij graag in contact met Tennisclub Gasselternijveen.