Home » Vakantie Drenthe » Vakantiewoning Drenthe

Vakantiewoning Drenthe

Geniet van uw welverdiende vakantie

Vakantiewoning DrentheOp zoek naar rust, ruimte en een ontspannende vakantie? Huur een vakantiewoning Drenthe en u zult optimaal genieten van uw welverdiende vakantie! Drenthe is een provincie vol natuur, prachtige landschappen en toeristische plaatsjes. Vakantiepark HunzePark ligt in een klein plaatsje in het midden van Drenthe: Gasselternijveen. Op het park kunt u diverse vakantiewoningen Drenthe huren midden in de natuur. Het park is de perfecte uitvalsbasis als u lange fiets- of wandeltochten wilt gaan maken.

Verschillende vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen in Drenthe verschillen in grootte en zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Speciaal voor grote groepen hebben wij ook een vakantiewoning Drenthe. Deze woningen zijn geschikt voor gezelschappen tot 40 personen. Ideaal als u met collega's een paar dagen weg wilt of als u een grote familie heeft en met elkaar een keer op vakantie wilt. Als u een vakantiewoning in Drenthe huurt op ons park zult u optimaal kunnen genieten van de prachtige natuur in Drenthe. Het park zelf ligt tussen de bossen en heeft prachtige wateren waarlangs uw vakantiewoning Drenthe ligt.

Bekijk onze vakantiewoningen

Vakantiewoning DrentheOp het park worden niet alleen vakantiewoningen aangeboden, u heeft ook keuze uit:

  • Stacaravans
  • Chalets
  • Kampeerplaatsen

Dus ook als u lekker met uw eigen caravan een leuke plek in Drenthe zoekt bent u op Hunzepark aan het goede adres! Het park biedt naast verschillende soorten accommodaties ook een aantrekkelijk pakket aan faciliteiten. Zo is er een buitenzwembad, is er een restaurant en heeft u op bijna het hele park gratis WiFi.

Voor de avonturiers bieden wij ook diverse actieve programma's aan. Zo kunt u gaan kanovaren op het park zelf, is er een boogschietbaan en kunt u gaan tokkelen. Voor een volledig programma raadpleegt u de website HunzeOutdoor.

Vakantiewoning DrentheGa er op uit

Vanuit uw vakantiewoning Drenthe ontdekt u gemakkelijk de omgeving. Een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger mag natuurlijk niet ontbreken. Deze mysterieuze bouwwerken staan door de hele provincie verspreid en niemand weet echt zeker waar deze bouwwerken voor dienden. Ook dierenpark Emmen is een echte aanrader voor jong en oud. In deze dierentuin maakt u in één een wereldreis langs allerlei continenten. Wilt u een leuk uitstapje doen speciaal met uw kinderen? Dan is Speelstad Oranje de juiste keuze! Speelstad Oranje is een reusachtig overdekt speelparadijs met een hoop attracties en speeltoestellen. Uw kinderen zullen de tijd van hun leven hebben op dit geweldige attractiepark. Lekker spelen, klimmen, racen en nog veel meer!

Bekijk alle verschillende accommodaties en boek een vakantiehuis Drenthe of vakantiebungalow Drenthe op Hunzepark!