Home » Vakantie Drenthe » Vakantiebungalow Drenthe

Vakantiebungalow Drenthe

Vakantiebungalow DrentheVakantiebungalow in Drenthe

Een prachtige omgeving, unieke bezienswaardigheden en gezellige dorpjes: Drenthe is een geweldige vakantiebestemming. Deze provincie is erg in trek onder zowel gezinnen met kinderen, senioren en groepen vrienden. In de buurt van hoofdstad Assen, in het noorden van Drenthe ligt in het dorpje Gasselternijveen Vakantiepark Hunzepark. Huurt u hier een vakantiebungalow Drenthe heeft u gegarandeerd een geweldige vakantie!

Vakantiebungalows Drenthe op Hunzepark boekt u snel en voordelig. Op het park kunt u kiezen uit verschillende accommodaties. Zo zijn er chalets, villa's en voor de grotere groepen zijn er speciale groepsaccommodaties. Deze zijn geschikt voor groepen tot wel 40 personen! Een vakantiebungalow Drenthe is van alle gemakken voorzien en ligt op een prachtige stukje grond. Hunzepark wordt opgedeeld door allerlei prachtige waterpartijen en stukken bos. U bevindt zich echt midden in de prachtige natuur van Drenthe!

Maak gebruik van onze faciliteiten

Vakantiebungalow DrentheTijdens uw verblijf op in een vakantiebungalow Drenthe kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de aanwezige faciliteiten op het park. Het unieke faciliteiten aanbod zorgt ervoor dat er voor alle leeftijden altijd wat te doen is, voor verveling is er geen ruimte! Zo kunt u bijvoorbeeld een duik nemen in het verwarmde openluchtzwembad! Hier kunt u van de duikplank afspringen, op het gemakje baantjes trekken of lekker met de kinderen spelen in het recreatiebad! Speciaal voor de kinderen is er ook een glijbaan en een apart kleuterbad.

Zoek & Boek uw vakantie

Naast het zwembad kunt u heerlijk genieten van de zon op de zonneweide terwijl uw kinderen spelen op de speeltoestellen. Bent u met een groep, dan kunt u op de zonneweide gebruik maken van het beachvolleybalveld! Overige faciliteiten op HunzePark:

  • HunzeCafé
  • Gratis WiFi op bijna het hele park
  • Fietsenverhuur
  • Supermarkt
  • Diverse sport- en spel mogelijkheden

Vakantiebungalow DrentheVanuit uw vakantiebungalow Drenthe verkent u gemakkelijk de omgeving. Drenthe staat bekend om de prachtige wandel- en fietstochten die u kunt maken en om de oude prehistorische bouwwerken: Hunebedden. Op verschillende plekken zijn deze mysterieuze bouwwerken te bewonderen! Daarnaast bent u vanuit uw vakantiewoning Drenthe binnen 20 minuten in het Hunebedcentrum Borger. Hier komt u alles te weten over deze bouwwerken! Gaat u een dagje uit met het hele gezin dan is een bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen aan te raden. Tijdens een bezoek aan dit grootste dierenpark van het noorden maakt u een wereldreis in 1 dag.