Home » Camping Drenthe Zwembad

Camping Drenthe Zwembad

Camping Drenthe ZwembadCamping in Drenthe met zwembad: Hunzepark

Niet is heerlijker dan in de zomer te kamperen in eigen land! De kinderen vermaken zich met al hun kameraadjes de hele dag door terwijl u kunt genieten van de rust en ruimte. Op campings Drenthe met zwembad is het helemaal genieten geblazen. U kunt namelijk een heerlijk verkoelende duik nemen in dit (verwarmde) openlucht zwembad, om vervolgens in de zon op te kunnen drogen op onze zonneweide. Hunzepark, een camping in Drenthe met zwembad, is de ideale vakantiebestemming!

Een camping Drenthe, zwembad, natuur, wat wil een mens nog meer? U kunt op HunzePark kiezen uit 2 typen kampeerplaatsen:

  • Standaard: 100 m2, elektra aansluiting van 6 ampère, max. 6 personen.
  • Comfort: 130 m2, elektra aansluiting van 10 ampère, eigen watertappunt, max. 6 personen

Bekijk onze kampeerplaatsen

Camping Drenthe ZwembadOmgeving

Onze camping Drenthe met zwembad is gelegen in een rustige omgeving, maar ligt niet ver van allerlei leuke bezienswaardigheden. Zo kunt u met het hele gezin een dagje naar Dierenpark Emmen. U zult versteld staan van het aantal dieren wat hier rondloopt. U maakt een wereldreis in 1 dag! Wilt u liever een dag cultuur snuiven? Bezoek dan tijdens uw verblijf op onze camping Drenthe met zwembad het Hunebedcentrum in Borger. Deze mysterieuze bouwwerken roepen vandaag de dag nog steeds vragen op. Bekijk het zelf en ga op ontdekking!

Bent u op zoek naar een Camping in Drenthe met zwembad? Boek dan een van onze kampeerplaatsen en kom in Drenthe genieten van de prachtige natuur, de rust en de ruimte!

Camping Drenthe ZwembadVerblijf op Hunzepark

Blijft u liever een dag op HunzePark zelf, dan kunt u zich uiteraard ook daar prima vermaken. Op het park zijn verschillende faciliteiten aanwezig waar u (soms tegen betaling) gebruik van kunt maken. Zo is er natuurlijk het verwarmde openlucht zwembad, een restaurant waar u een broodje of warme maaltijd kunt nuttigen, diverse sport en spel mogelijkheden en verhuur van fietsen en skelters. Naast deze faciliteiten zijn er op de camping nog een aantal praktische voorzieningen aanwezig. U kunt gratis gebruik maken van warme douches, er is voldoende (mindervalide) sanitair, er is een stortplaats voor het chemisch toilet en in de horeca is gratis Wi-Fi te ontvangen. Zo blijft u toch op de hoogte van alle ontwikkelingen terwijl u op vakantie bent op onze camping Drenthe met zwembad!