Camping Drenthe Zwembad

Camping in Drenthe met zwembad: HunzePark

Niet is heerlijker dan in de zomer te kamperen in eigen land! De kinderen vermaken zich met al hun kameraatjes de hele dag door terwijl u kunt genieten van de rust en ruimte. Op campings Drenthe met zwembad is het helemaal genieten geblazen. U kunt namelijk een heerlijk verkoelende duik nemen in dit (verwarmde) openlucht zwembad, om vervolgens in de zon op te kunnen drogen op onze zonneweide. HunzePark, een camping in Drenthe met zwembad, is de ideale vakantiebestemming!

Een camping Drenthe, zwembad, natuur, wat wil een mens nog meer? U kunt op HunzePark kiezen uit 2 typen kampeerplaatsen:

  • Standaard: 100 m2, elektra aansluiting van 6 ampère, max. 6 personen.
  • Comfort: 130 m2, elektra aansluiting van 10 ampère, eigen watertappunt, max. 6 personen
Bekijk onze kampeerplaatsen

Omgeving

Onze camping Drenthe met zwembad is gelegen in een rustige omgeving, maar ligt niet ver van allerlei leuke bezienswaardigheden. Zo kunt u met het hele gezin een dagje naar Dierenpark Emmen. U zult versteld staan van het aantal dieren wat hier rondloopt. U maakt een wereldreis in 1 dag! Wilt u liever een dag cultuur snuiven? Bezoek dan tijdens uw verblijf op onze camping Drenthe met zwembad het Hunebedcentrum in Borger. Deze mysterieuze bouwwerken roepen vandaag de dag nog steeds vragen op. Bekijk het zelf en ga op ontdekking!

Bent u op zoek naar een Camping in Drenthe met Zwembad? Boek dan een van onze kampeerplaatsen en kom in Drenthe genieten van de prachtige natuur, de rust en de ruimte!

Camping Drenthe Zwembad
Camping Drenthe Zwembad
Camping Drenthe Zwembad

Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen exclusief eventuele eindschoonmaak, toeristenbelasting à
€ 1,15 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom.
Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.