Home » Aanbiedingen » Lente

Lente

De lente is een heerlijke periode om er even lekker tussenuit te gaan. De winter is voorbij, de temperaturen gaan omhoog en de natuur laat haar bloeiende kleuren weer zien. Er is geen beter plek om dit te ervaren dan in Drenthe! Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de lente op Vakantiepark Hunzepark!

Vanuit een van de comfortabele vakantiehuizen op Hunzepark kunt u al genieten van de frisse lucht van de Drentse natuur. De vakantiehuizen bevinden zich namelijk in een bosrijk gebied en zorgen ervoor dat u uw dagelijke zorgen meteen vergeet. Op het terras van uw accommodatie kunt u de eekhoorntjes door de bomen zien rennen terwijl u geniet van een lekker drankje of u kijkt uit over de sfeervolle vijver van Hunzepark. Ervaar het ultieme vakantiegevoel!

Met uw vakantiehuisje op Hunzepark kunt u de bloeiende omgeving van Drenthe verkennen! Niet alleen kunt u leuke wandelingen en fietstochten maken via talloze wandel- en fietsroutes, ook kunt u bezienswaardigheden bekijken zoals de prehistorische hunebedden en eeuwenoude akkersporen. Ook kunt u attracties in de omgeving bezoeken zoals WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

Aankomstdatum: 
Scroll naar beneden om alle beschikbare aankomsten te bekijken

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 1,46 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.