Last Minute
Home » Aanbiedingen » Last minute

Last minute

Wat is er nu fijner dan vandaag beslissen dat u volgende week er even lekker tussen uit wilt? Lekker een paar dagen of zelfs een week genieten van rust, ruimte en van elkaar. Op Vakantiepark Hunzepark is dit mogelijk! Boek vandaag uw last minute Drenthe en kom vanavond, maandag of volgende week vrijdag genieten van een verblijf op dit heerlijke park. Een last minute Drenthe betekent optimaal genieten van uw welverdiende vakantie!

Boek één van onze last minutes Drenthe op Hunzepark en kom genieten van de rust en ruimte!

Last minute in Drenthe

Een last minute Drenthe is perfect als u op zoek bent naar een prachtige omgeving waar u kunt genieten van de rust maar ook genoeg kunt ondernemen. Drenthe heeft namelijk enorm veel prachtige bossen en natuurgebieden waar u heerlijk door kunt wandelen of fietsen. Waar de provincie natuurlijk om bekend staat zijn de Hunebedden. Ga deze tijdens uw lastminute Drenthe eens opzoeken in het Hunebedcentrum in Borger. Hier kunnen ze u van alles vertellen over deze mysterieuze bouwwerken waar nog altijd veel vragen over zijn. Gaat u met uw hele gezin genieten van een last minute Drenthe dan moet u zeker het prachtige WILDLANDS Adventure Zoo Emmen bezoeken. Hier maakt u een wereldreis in maar liefst één dag!

Geniet op ons vakantiepark!

Op ons park valt genoeg te beleven. Zo is er een verwarmd openluchtzwembad waarbij u heerlijk zonnen op de zonneweide terwijl uw kinderen de dag van hun leven hebben! In de winter kunt u gebruik maken van het binnenzwembad op het nabij gelegen vakantiepark Hunzedal. Toegang is voor alle vakantiegangers helemaal gratis! Dat is nog eens genieten van een last minute Drenthe! Naast prima voorzieningen is uw accommodatie natuurlijk ook van alle gemakken voorzien. De keuze is aan u! Brengt u uw last minute Drenthe door in een blokhut, chalet of in een prachtige villa?

Aankomstdatum: 
WeekendMidweekWeek
15-12-201718-12-201715-12-2017
22-12-201722-12-2017

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 1,46 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.